Diskuze

Ústecký kraj je pro štáby neokoukaný, říká vedoucí filmové kanceláře

Filmová kancelář Ústeckého kraje hledá pro štáby vhodná místa k natáčení a nabízí i další servis. Za dva roky činnosti se jí povedlo přilákat i hollywoodské hvězdy. „Náš kraj má v sobě neuvěřitelný mix krásných i nehezkých věcí. Tady je vlastně vše,“ vysvětluje Barbora Hyšková z filmové kanceláře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J63i17ř70í 98E28r50b62e73n

29. 3. 2018 21:47

V první chvíli jsem se lekl, že na úřadě angažovali herečku Marisu Tomei. :-)

0 0
možnosti

No jak jsem pochopil, až na pár výjimek, jsou hlavním lákadlem filmových štábů zdevastované ústecké čtvrti. No pak je to jasné. Současný bídný stav Ústí je dán k tomu filmovými magnáty uplaceným ústeckým papalášstvem. A hlavním agentem prodávajícím zdevastované Ústí do filmového světa je sám prezident Zeman. To jako součást jeho ekonomické diplomacie.

Proto musí být každý, kdo chce Ústí zkrášlit okamžitě umlčen. Nejlépe osvědčeným novičokem. Jeho výroba je pro ústecké chemiky, už desítky, ne-li stovky let zvyklé týrat občanstvo jedovatými plyny úplná muška. Však i o tom Zeman cosi tuší.

0 0
možnosti

Pro pána boha, člověk ani netušil, že si něco takového platíme jako občané z veřejných peněz na Krajském úřadu... Filmová kancelář ÚK - http://www.fkuk.cz/. To je pro mne novinka.

0 0
možnosti
Foto

Akorát je v oblasti nedostatek bílého komparsu a také si nejsem jistý, že filmařům zůstane vybavení v počtu v jakém ho přivezou...

0 1
možnosti