ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Stanislav Heloňa, MAFRA

Dva lidé zemřeli po nárazu auta do stromu, jinde muž nepřežil čelní střet

  • 0
Dva lidé zemřeli odpoledne při nehodě osobního auta na Děčínsku. Řidič s vozem narazil do stromu na silnici mezi Šluknovem a Rumburkem. Další život si vyžádala nehoda na Plzeňsku.

Automobil havaroval chvilku po 14. hodině.

„Prověřujeme tragickou nehodu, kdy řidič z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Ve voze cestovali dva lidé, oba na místě zemřeli. Okolnosti a příčiny jsou předmětem šetření,“ sdělil iDNES.cz mluvčí děčínských policistů Daniel Vítek.

Bližší informace sdělit odmítl s tím, že policisté teprve budou informovat rodiny zemřelých.

Po nehodě na Plzeňsku jeden mrtvý

Tragicky skončil před 15. hodinou také střet dvou osobních aut nedaleko Přeštic na Plzeňsku. Nehodu nepřežil muž, záchranářům se jej už nepodařilo oživit. Osádku druhého automobilu ošetřili záchranáři.

Smrtelná nehoda dvou aut u Přeštic na Plzeňsku (25. září 2022).

„Osmatřicetiletou ženu a stejně starého muže se středně těžkými zraněními při vědomí převezli na akutní příjem Fakultní nemocnice v Plzni-Lochotíně. Přepravili tam i dvě děti s lehčími zraněními,“ řekla ČTK mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Nehoda zastavila provoz na silnici první třídy z Plzně na Klatovy. Policisté silnici po dobu vyšetřování uzavřeli a auta odkláněli objížďkou. „Jedno z aut zřejmě po vyjetí z pravotočivé zatáčky přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s protijedoucím vozem,“ doplnila k příčině nehody policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz