Diskuze

Mizejí už i chodníky. Ústecké ghetto se vymyká, čeká ho nový režim

Ve čtvrti Mojžíř v Ústí nad Labem, která se za dvacet let změnila ze solidního sídliště v ghetto, nastane nový režim. Magistrátu a obvodní radnici došla trpělivost s chováním zdejších obyvatel. Situace se podle starostky radikálně zhoršuje, proto tu bude mimo jiné zvýšený dohled strážníků nebo častější odvoz odpadu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Jako kluk pamatuji Mojžíř jako malou ves poblíž Neštěmic, kde byla krásná příroda a skvělé malé koupaliště, kam jsme s kamarády jezdili o prázdninách na kolech. A dnes? Mohli by tam natáčet film z války.....

1 0
možnosti
LV

L30u71k61a20s 49V27a19c75e49k

28. 9. 2021 19:29

Nemůžu uvěřit vlastním očím, že autor článku napsal něco o černých pasažérech v MHD. Doslova černý.

Já bych to hnal někam do dolů

1 0
možnosti
ZP

Já bych ty cigoše poslal do Polska. Poláci cigoše v podstatě neznají a nejsou tak multikulturně řádně obohaceni. To je potřeba změnit, more...

4 0
možnosti
BN

Neziskovky a lide,kteri tohle svinstvo nechteji videt by tam meli mit stalou adresu,nebo alespon vikendove bydleni.

To je do nebe volajici nespravedlnost,jak se cikanum odpusti vsechno svinstvo co pachaji oproti jinym bilym lidem!!!

3 0
možnosti
Foto

Ať si ty byty od nich koupí lidskoprávní aktivisté, aby všem ukázali, jak je to s Romy pohodička. A normální lidé se konečně budou moci odstěhovat.

Kolik proromských aktivistů si v této lokalitě zatím koupilo byt?

13 0
možnosti
VH

Vážení obyvatelé, to jste přehnali. Za trest z Vašich neodvedených daní zvýšíme investice do vaší bezpečnosti a hygieny.

6 0
možnosti
VS

More ti gádžové jsou uplne blbi, ještě nam za ty chodniky plat

1 0
možnosti
MB

V zájmu výchovy mladé generace bych posílila státní výdaje v jediném bodě: Jako podmínka sociální podpory - souhlas s kontrolami, že jsou dětem poskytovány základní podmínky ve smyslu ubytování, stravy, zdravotní péče, vzdělání a výchovy. Kdo to nesplňuje, děti odebírat do ústavů, zejména formou týdenní internátní školy, což se odrazí na snížení dávek.

2 0
možnosti
VV

Pokud město nemá zákonnou oporu pro to věc řešit, je něco v nepořádku. Už jen to, že nástup do autobusu jen předními dveřmi musí platit buď všude nebo nikde je na zamyšlení. Jako proč? Kvůli diskriminaci? Podobná ghetta nejsou selháním měst, ale státu. Za neplacení alimentů se do vězení chodit nemá (a chodí se), to má řešit exekuce. Za vyhazování nábytku z okna a rozebírání chodníku ale ano. Kdyby stát pár nepřizpůsobivých zavřel, pár jim sebral děti, vyplácení dávek podmínil dodržováním jistých podmínek a trval na nich a po určité době podpory by zůstal nárok pouze na potravinové a ošacovací poukázky, oni by se ti nepřizpůsobiví rychle přizpůsobili.

8 0
možnosti
OH

Nepřizpůsobiví se vám nepřizpůsobí nikdy, proto se jim říká nepřízpůsobiví.

0 0
možnosti
Foto

J75i77ř20í 60Š57v30a50g81r

26. 9. 2021 11:04

Na nohy je lepší hrbolatý chodník – vědí, co je pro ně dobré, chtějí-li běhat bosi. Horší by bylo, kdyby si začali rozebírat základy domu, např. v rámci navýšení kapacity sklepa.

1 0
možnosti