Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

V Ústí se rodí koalice vítězného hnutí ANO, UFO, ODS a Sportovců

Podoba koalice, která příští roky povede město Ústí nad Labem, má přesně po dvaceti dnech od konání komunálních voleb jasnější podobu. Vítězné hnutí ANO oznámilo, že nadále bude jednat s hnutím UFO, PRO Zdraví a Sport a s ODS. Dohromady by uskupení mělo v 37členném zastupitelstvu 20 mandátů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řeknu to asi takhle. Město mám rád, ale nebudu si nalhávat, že je krásné. Hodně se tady toho pokazilo a korupce tomu nasadila korunu.

0 0
možnosti

J79a72n 75K78o42z77l90e51r

29. 10. 2018 11:51

Hm nejchytřejší je Kubín ale pravda je trochu někde jinde, ten kdo občas sledoval přímé přenosy z jednání zastupitelstva Magistrátu si jistě udělal obrázek o lidech kteří tam jako jeden muž pardon plus dvě ženy dělali dusno takového charakteru že jednání se mnohdy protahovala až do pozdních večerních hodin, ti co nejvíce sabotovali jednání byli Krsek, Daduč, Bzura, Štěpař, (Tomková spolu se Zrníkovou byly mimochodem hlavními účastnicemi puče ) takže potud pravda která je prokazatelná filmovými záznamy z jednání Magistrátu, řeči Kubína jsou jen plky které papouškuje na příkaz PRO Ústí

0 0
možnosti

Ach jo ... prý "...řeči Kubína jsou jen plky které papouškuje na příkaz PRO Ústí". Tedy pane Kozlere, neznám Vás, nic proti Vám, ale nepřepadla Vás nějaká nemoc? Jen se ptám, nic z toho ale nevyvozujte... Pokud mne znáte, už jste někde viděl, že bych papouškoval něčí slova? Víte, já k volbám už dnes jako bývalý zastupitel Ústí vůbec nechodím, nemám koho volit, takže podsouvat mi něco takového, jako že cosi "papouškuji na někoho příkaz", to může tvrdit jen někdo, kdo mne vůbec nezná, nebo někdo, kdo je úplně "mimo". Kdyby jste chtěl znát moje názory, mohl jste je dneska slyšet soudu (viz jednání 9,30 hod. soudkyně JUDr. Kučerová, účastníci Kubín vers. Nesvadba (ODS) - https://www.prehledjednani.cz/soud/okresni-soud-usti-nad-labem.html ). Tam byste poznal, "jak jenom něco papouškuji...", co jsem zač. Jinak, pane Kozlere, mohl byste mi vytýkat cokoliv, ale jako bývalý zastupitel města, ústecký patriot, který má v Ústí svoji rodinu, děti, vnoučata, tak mi věřte, že bych chtěl pro Ústečany a svoji rodinu jen to nejlepší. S tím jsem šel sám do politiky, abych se snažil zabránit rozkrádání a zadlužování města, zlodějnám, ale, bohužel, jak jsem díky zdejší mafii (a pozor, to vůbec není můj výrok, ale lze ho najít ve výroční zprávě BIS v pasáži věnované organizovanému zločinu) poznal, že ten boj s mafií přes všechnu moji snahu se jen tak vyhrát nedá, tak jsem politiku navždy opustil (i o tom jsem mluvil dnes soudu, soudní pokračování bude v lednu příštího roku). Ale co teď sleduji, jak se tvoří zdejší ústecká koalice, přijde mi to jako něco podobného, známého z minulosti. Že vůbec nejde o lidi, o úspěšnou spolupráci a posunutí města kupředu ve prospěch Ústečanů. Že jde pouze o ovládnutí města, boj o pouhopouhá koryta bez ohledu na lidi, a to mne hodně zlobí. A moc! To je celé. Takže, pane Kozlere, mírněte Vaše slova na moji adresu, neboť nemáte pravdu a hluboce se mýlíte!

0 0
možnosti

Já jsem jako bývalý zastupitel města Ústí přesvědčen, že díky zákulisním znalostem není pravda, jak je v článku zmiňováno, že "v prvopočátcích vyjednávání ANO preferovalo spojení s hnutím PRO! Ústí" (možná na oko), ale že od počátku (nebo ještě před volbami) mělo ANO s ohledem na kmotrovské vztahy (a vztahy poslankyně ANO Fialové na minulé vedení města) v merku koalici s UFO, jen nebylo jasné, kolik budou spolu mít po volbách mandátů. Já jsem odhadl již před volbami, že ANO vyhraje a druzí budou s dvojciferným výsledkem PRO!Ústí - https://usti.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180925_429073_usti-zpravy_vac2 . Ale na rovinu říkám, že jsem očekával, a bylo jen otázkou času, kdy si Nedvědický začne na PRO!Ústí vymýšlet všechno i nemožné, jen aby s nimi nemusel jít již do daleko dříve upečené koalice, a by to lidi tzv. "vzali". Já osobně si myslím, že pokud ta koalice bude takto uzavřena s UFO (a naprosto nepochopitelně díky výsledků ve volbách ignorována hnutí PRO!Ústí a Vaše Ústí), nejvíce na to doplatíme my, Ústečané, neboť vzhledem k výsledkům voleb a návaznosti na městské obvody (ze čtyř obvodů 2x vyhrálo PRO!Ústí a 1x Vaše Ústí a měli by mít logicky také své starosty, jak by velela minimálně vůle voličů a ostatně i slušnost) si nedovedu představit tolik potřebnou úspěšnou spolupráci mezi vedením města a městskými obvody... A předpokládám, že městským obvodům budou opět házeny klacky pod nohy, jako tomu bylo v uplynulém volebním období. A zároveň si pokládám otázku, komu to bude sloužit? A jediný výsledek bude, že Madar bude opět na koni a bude městem cvičit jak se mu zachce (a Nedvědický bude jen přihlížet a dodatečně zpytovat svědomí, do čeho to byl kmotry dotlačen). Byl bych moc rád, kdybych se mýlil, ale jak se říká, "známe své lidi", ne?

5 1
možnosti
Foto

Bohužel to co jste napsal zní reálně..;-(

Nejsmutnější je to, že díky aktuálním ambicím některých lidí a jejich sebestředností, může město trpět několik let dopředu. Protože: nejhorší není kolik tisíc berou, ale jaká nevratná rozhodnutí udělají :-/ Takových odborníků nechá Nedvědický ležet ladem a otěže města předá do rukou doktora s pochroumanou minulostí a jeho podržtaškům.

Je mi z toho opravdu upřímně smutno.

1 1
možnosti
Foto

Je mi z toho opravdu špatně.

Je mi líto Ústí nad Labem. Minimálně další 4 roky se nebude rozvíjet tak jak by mohlo a bohužel s avizovaným vedením můžou mít některá důležitá rozhodnutí neblahé a nevratné následky na mnoho let dopředu ;-(:-/

Gratuluji pane Nedvědický, zvítězilo u vás prospěchářství a pohodlnost Rv

Vedení města má za úkol město rozvíjet a má za něj hlavně zodpovědnost. Svěřené funkce a finanční ohodnocení za ně máte především k tomu, abyste veškerou práci a úsilí věnovali pro rozvoj města, ne svých majetků 8-o

3 1
možnosti

Nestačilo napsat, že Ústí ovládnou tu více tu méně nemorální pohrobci komoušů?

2 1
možnosti

V případě pana Nedvědického tomu tak není. S rodinou Nedvědických se znám od mala. Po 68 roce byla stejně perzekuována jako naše rodina. Jako právníci museli vykonávat ty nejpodřadnější možné funkce a jedině rodina Nedvědických se zastala mého otce, když byl StB zatčen. O komunistických pohrobcích bych raději v případě pana Nedvědického mlčel.

0 1
možnosti

Ten vypadá jako Bakalovo bratr.

1 0
možnosti

Nebo jako brácha Drahoše

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Rasový motiv, řekl žalobce o bitce v Dubí. Čtyřem obžalovaným navrhl vězení

22. dubna 2024  9:33,  aktualizováno  14:45

U teplického okresního soudu zazněly závěrečné řeči v případu napadení mladého muže na koupališti v...

Za napadení na koupališti v Dubí dostali tři muži až čtyřleté vězení

23. dubna 2024  10:45,  aktualizováno  11:41

Okresní soud v Teplicích poslal do vězení tři ze šesti obžalovaných v případu napadení mladíka na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Žena neuhlídala dvě děti, obě se utopily. Se žalobcem se dohodla na podmínce

25. dubna 2024  11:30

S podmíněným trestem odešla od soudu žena, která loni v létě neuhlídala na koupališti v Klučku u...

Lidé vyhráli. Lithium se patrně bude zpracovávat na Chomutovsku, ne u Teplic

24. dubna 2024  18:29

Lidé, kteří protestovali proti zpracování lithia v lokalitě Újezdeček u Košťan na Teplicku,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Nejsem vítán, stáhnu se! Agateljan opouští hokejové Ústí, zbyly jen dluhy

29. dubna 2024  20:54,  aktualizováno  21:35

Pět měsíců a dost! Arménec Mikael Agateljan vycouvá z ústeckého hokeje, zatíženého dluhy....

Nejsem vítán, stáhnu se! Agateljan opouští hokejové Ústí, zbyly jen dluhy

29. dubna 2024  20:54,  aktualizováno  21:35

Pět měsíců a dost! Arménec Mikael Agateljan vycouvá z ústeckého hokeje, zatíženého dluhy....

Chomutov je zpátky v první lize. Postup si užiju jako titul, zářil kapitán Hübl

29. dubna 2024  21:23

Nasadili si kšiltovky s nápisem „Už jsme zase prvoligový“ a nemohli se nabažit poháru, který tvořil...

Lidé radši vystupovali dřív. Za jízdu v opilosti dostal autobusák podmínku

29. dubna 2024  15:20

Podmínkou potrestal Okresní soud v Lounech šoféra autobusu, který loni v červnu vezl silně opilý...

Smutný i hrdý lovosický kouč Jelínek: V plné sestavě bychom šli do finále my

29. dubna 2024  12:23

Sekundu od naděje, nakonec beznaděj. Stejně jako loni, i letos házenkářům Lovosic cestu do...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!