Diskuze

Z Benešova mostu se MHD v Ústí přesune na Mariánský, přibudou semafory

Na velkou změnu se budou muset od pátku připravit řidiči a cestující MHD v Ústí nad Labem. Autobusy a trolejbusy totiž nebudou moci jezdit přes Benešův most spojující centrum s částí Střekov. Vrátí se na něj až po jeho plánované generální opravě, tedy za více než tři roky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co si budem oni i ty trolejbusy už znají 80te léta vyhrkané děs a běs

0 0
možnosti
JP

A které trolejbusy v ústí znají osmdesátky? Lžete z nevědomosti nebo pouze trolíte?

0 0
možnosti

krajský radní Tomáš Rieger (ANO)... ten se musí opupínkovat, když ho redaktorka hodila do ANO, to je roky kovanej ODSák. To se dobře přestřelila ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PM

Tak dlouho obyvatelé Střekova upozorňovali na chybějící obchodní centrum, až přišli i o občasnou přímou linku umožňující aspoň dovézt si nákup z opačného konce Ústí.

1 0
možnosti
MP

Tak tady to máte všechny koblihy. Co jste si naházeli u voleb do urny, to teď sklízíme a pan primátor si vesele primátoruje dál. Z lidí v tomhle městě je mi čím dál víc smutno až nevolno. Omlouvám se všem slušným. Musel jsem si to tu odložit.

0 0
možnosti
JP

Je škoda, že paní autorka se ohledně spojení MHD Střekova s centrem nevěnovala i další podstatné části, a to kapacitě spojení. Pakliže ve špičce je v současnosti spojení Střekova s centrem na 8 kapacitních spojích, nyní to bude šest, navíc nevěřím, že DPMÚL nasadí kapacitní autobusy (nemá jich dostatek), může dojít ke snížení kapacity spojů téměř o POLOVINU! (průměrná kapacita 18m Tr je cca 150, 15mTr 135, dopravní podnik má cca 1/3 15mTr, tedy 6*150+2*135=1170, průměrná kapacita autobusů 12m je cca 90, 18m cca 145, poměr krátkých vs. dlouhých je 12/64 tedy 5*90+145=595). Mimo špičku to samozřejmě problém není, ale jsem zvědavý na pondělní ráno a odpoledne...

0 0
možnosti