Diskuze

Poosmé královnou. Sáblíková po čtvrtém místě v Heerenveenu vyhrála SP

Měla takový bodový náskok, že jí stačilo i páté místo. Martina Sáblíková nakonec na poslední trojce sezony v Heerenveenu obsadila 4. pozici, která ji vynesla mezi nezapomenutelné - česká rychlobruslařka poosmé celkově vyhrála Světový pohár na dlouhých tratích. A pak ukončila sezonu, mistrovství světa ve víceboji příští týden už nepojede.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KDO TO ŘÍKAL??? JÁ TO ŘÍKAL!!! MARTINA JE  N E L E P Š Í ! ! !

0 0
možnosti
ZZ

Gratuluji.[>-]R^ Doufam jen, ze se v budoucnosti neujmou závody s hromadnym startem. To by mohlo ohrozit Martininu ZASLOUZENOU suverenitu.Vcera jsem zahledla na nemecke tv zavod s hromadnym startem /snad na 5000m, vyhrala Lollobrigida/-show na ukor sportovniho vykonu, taktizovaní a strkanice-uspeje ten, kdo se protlaci dopredu a zaroven ho nediskvalifikuji.Chapu, ze chteji tento sport ucinit vice atraktivnim, ale fér to není.A navic mi to pripada velmi nebezpecné...Zajímal by me nazor ostatnich, zejmena tech, kteri se tomuto sportu venuji.

0 0
možnosti
LN

L89a49d82a 37N40o77v37a63k

15. 3. 2014 18:15

nevíte někdo, kolik závodnic celkem jezdí ve světovém poháru tratě 5000,- a 3000,- metrů...? Já jen jestli je to první místo z deseti.., nebo ze sta...

0 3
možnosti
KP

Potřebuješ si léčit mindrák, že jsi nic nedokázal?Rv

0 0
možnosti
TB

Fantazie Martino! Velká gratulace!R^R^

2 0
možnosti
JK

Co říci (napsat). Blahopřeju!! ;-D !! R^

2 0
možnosti