Diskuze

Z Wembley na Markétu? To je přece skvělé, říká kouč ragbyových hvězd

O víkendu nastoupili v jednom z nejposvátnějších chrámů sportovního světa, v úterý vyběhnou na ne zrovna dokonalý trávník poblíž studentských kolejí. I takový je život legendární ragbyové party Barbarians FC: výteční hráči totiž budou v Praze součástí oslav 90 let českého ragby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J75a39n 78M36u75s88i31l

9. 11. 2016 11:17

Tak Robbie Deans už tři roky trénuje japonský Panasonic Wild Knights a ti také dost často hrají na ne tak krásném stadionu, protože japonské kluby vlastní stadiony de facto nemají a hrají skoro každý zápas někde jinde a někdy jsou to opravdové ruiny z 50 let a ještě s atletickou dráhou což je pro rugby sebevražda. Tak že trenér i hráči Barbarians na to jsou zvyklí. Mě samotného stadion Markéta připadal jako urážka, ale když jsem to viděl, nebylo to tak hrozné řekl bych docela v pohodě. Viděl jsem mnohem horší stadiony na kterých se hraje rugby.

0 0
možnosti
MH

Tak za 5 minut to vypukne, kapacita je 6 200 diváků, tak snad je plno.

0 0
možnosti

Pane jo, to musel být ve Wembley hukot, když přihlíželo skoro 47 fanoušků. Jen mi není jasny, proč jen skoro 47. To jednomu chyběla noha?

2 1
možnosti
TP

V článku chybí vám tam slovo "tisíc" za číslem 47

1 0
možnosti
DM

nevím proč nemohli hrát na Evžena Rošického, tam přece žádný ligový fotbalový tým netrénuje. Sparta (Letná), Slavia (Eden), Bohemians (Dolíček), Dukla (Juliska). Ale i tak to jistě bude velký zážitek

0 0
možnosti
TP

Tam trénují fotbalisti na páteční kvalifikační zápas.

Jinak se taky moc těším.

0 0
možnosti