Právníci radí Frentzenovi mlčet

Berlín - Německý pilot Heinz-Harald Frentzen poděkoval svým fanouškům za podporu v této pro něho tak těžké době. Frentzena před týdnem nečekaně těsně před domácí velkou cenou vyhodil šéf stáje Eddie Jordan. Jezdec se týmem chce dokonce soudit. Po náhlém ukončení kontraktu odletěl Frentzen do Španělska a většinu času tam strávil s rodinou. Mlčení však přerušil poděkováním svým věrným fandům. "Vím, že teď musím svým partnerům a fanouškům musím pár věci objasnit, ale zatím budu stále mlčet," uvedl Frentzen.

"Mrzí mě, že toho nemohu říct více, ale jsem uprostřed právních bojů a moji právníci mi doporučili nic nekomentovat. Jedinou věc, kterou teď mohu udělat, je poděkovat všem mým blízkým a fanouškům za podporu, kterou mi vyjadřují. Teď je mohu poprosit jen o trpělivost," dodal jezdec.

O tom, kdo v Jordanu Frentzena nahradí, stále není jasno. V Hockenheimu místo něj jel Ricardo Zonta, ale ve hře je několik dalších jezdců. Nejhlasitěji se mluví o Japonci Takuma Satovi a Francouzi Jeanu Alesim.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž