Obrovská byla radost Jiřího Hanuse po triumfu mosteckých házenkářek.

Obrovská byla radost Jiřího Hanuse po triumfu mosteckých házenkářek. | foto: Ondřej Bičiště, MF DNES

Mostecké házenkářky provizorně povede Hanus. A potom Hudák z Veselí?

  • 0
Házenkářky Mostu, české šampionky, v nadcházejících dvou interligových zápasech povede provizorně Jiří Hanus. Pak klub představí nového trenéra.

Černí andělé tak reagují na nečekaný konec Dušana Poloze, jednoho ze strůjců historických úspěchů Mostu. Vedení oddílu případ dál nekomentuje. A ani nebude. „Není to o finanční ani sportovní stránce, ale o osobní. Kdybychom se k tomu vyjadřovali, zvrhlo by se to někam, kam nechceme,“ řekl manažer Rudolf Jung.

Už v sobotu ve Veselí a pak doma proti Porubě tým povede Hanus, bývalý Polozův asistent, který rezignoval v prosinci s vysvětlením, že nedostával prostor. Hrajícími asistenty budou Petra Vítková s Lucií Súkenníkovou.

V pondělí 19. ledna převezme Anděly nový kouč. Spekulace o slávistovi Tomáši Hlavatém se ukázaly jako liché. „Trenér Hlavatý nikdy v minulosti neuvažoval a ani neuvažuje porušit slovo, které jsme si společně dali o době působení ve Slavii, a to i přesto, že oba dva veřejně hlásíme, že nemáme uzavřenou žádnou smlouvu,“ uvedl Richard Toman, předseda Správní rady DHC Slavia Praha.

Nyní je podle informací MF DNES hlavním kandidátem Luboš Hudák z Veselí. Jung to nekomentoval.