Diskuze

Ullrich vyzývá Armstronga. S ročním předstihem

Podpisovat se na pódium před každou etapou Tour de France chodil mezi posledními. Stydlivě klopil oči k zemi, nesměle kýval na pozdrav. Snad jen masivní kroužek náušnice v levém uchu, dárek od jeho milé, připomínal nedávného playboye. To je Jan Ullrich, model 2003. Na vyšvihané postavě mu hrají svaly, ale ani deko navíc. Z tváře, na niž slunce maluje nazrzlé pihy, vystupují bojovně lícní kosti. Jsem tu, vy, kteří jste mě odepsali, hoří mu v očích touha po odplatě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dan

21. 7. 2003 20:41
Virenque je král vrchařů
Tato tour je fakt super..ještě nikdy jsem netrávil tolik času u televize,už tak 8let věrně fandím Richardovi a jsem velmi rád že to letos vyšlo a vyhrál polka jersey..všichni se tedy přete kdo vyhraje tour..věřím je Jan..Lance už tak má štěstí,kdyby neupadl Joseba tak by si musel hlidat tři lidi..a to by nevyhrál na 100%..časovka bude nesmírně..jak říkají na ORF absolut electrick!!!!!
0 0
možnosti

z nadhledu

21. 7. 2003 14:33
Pozdrav zbožňovatelům Armstronga značky" koleno a Roman"
Zdravím vás chlapci.Možná si ještě vzpomenete na naši diskuzi minulý týden,kdy jsem před časovkou říkal pozor na Ulricha.Vaše odezvaže jin natrhne p....,odkud z nadhledu se dívám atd.Ulrich vám ukázal v posledních 3 etapách,že Arm není bůh a já,že trochu cyklistice rozumím.To neznamená,že si Armstronga nevážím,ale letos to není ono a vy jste značně nekritičtí a jenom fandové.
0 0
možnosti

Virenque

21. 7. 2003 17:08
Re:
Jsem jeden ze znacne nekritickych fandu a mam radost, ze jsi nemel pravdu . Ze Armstrong zautoci jsem psal uz vcera a dnes jsem to zopakoval. Lance sice neni buh, ale je to borec
0 0
možnosti

Karel

21. 7. 2003 14:32
Tour není závodem jednoho muže
Kéž by o vítězi nebylo rozhodnuto do poslední etapy!!
0 0
možnosti

Vicente, North Carolina

21. 7. 2003 15:55
Re:
Diky.
0 0
možnosti

David-Kladno

21. 7. 2003 12:05
Dneska se nerozhodne
Dneska se nerozhodne, všichni tři se budou hlídat, hlavně Amstrongův tým nikoho ujet nenechá, i když by vrchaři dělat několik útoků, to všechny unaví... Ullrich bude bez pochyby spoléhat na časovku, ale Vinokurov už několikrát Amstrongovi a Ullrichovi v kopcích ujel. Dnešní etapa podle mě udělá jen kosmetické úpravy v celkovém hodnocení... Ale tour je to krásná, lepší než ty nudný před lety, když už se o nic nejelo... Na časovku máme důvot se těšit...
0 0
možnosti

Virenque

21. 7. 2003 12:36
Re:
Ja si zase myslim, ze se dneska rozhodne. Armstrong bude muset zautocit a jak to dopadne, uvidime za par hodin. Ale hlavne, ze je letosni Tour tak zajimava
0 0
možnosti

Marlin

21. 7. 2003 10:55
Armstrong vs. Ullrich
Na col du Turmalet se letos rozhodne Tour. Pochybuji, ze US postal nechaji Ullricha nebo Vinokurova vyrazneji odjet. Bohuzel ani jeden z jmenovanych nema takovy tym, jakym bezesporu je USPS. Amrstrong zrejme na Turmaletu prvni nebude, ale nebude to ani Ullrich ani Vinokurov. Sazim na Virenque nebo Simoniho, ale oba budou dostatecne hlidani jak USPS, tak Telekomem. Bianchi je sice relativne odpocaty tym, ale takovouhle praci asi nezvladne.
0 0
možnosti

seal

21. 7. 2003 11:29
Re:
Na Tourmaletu se letos určitě nerozhodne. Je to totiž předposlední kopec dnešní etapy a poslední je stoupání do Luz-Ardiden. Tam se bude bojovat o vteřiny, ale ne o rozhodující minuty. Rozhodne se až v předposlední etapě - časovce.
Musím se přidat k ostatním - škoda zranění Hamiltona a Belokiho, Tour mohla být ještě zajímavější! Takové napětí a vyrovnanost, je to opravdu Stoletá Tour
0 0
možnosti

libor mikloš

21. 7. 2003 10:53
V sobotu , když ulrich nadělil něco málo v konci etapy nebyly poslední 2km příliš prudké a němec měl trochu výhodu, jelikož je evidentně silově na tom maličko lépe. Dnes budou poslední 3km horší a kromě toho před tím bude ještě tourmalet. Dnes by mohl američan udělat něco pro upevnění žlutého trikotu. Pokud to neudělá, tak jsem si jistý, že ulrich je lépe připraven na závěrečnou časovku. její rovinatý profil jednoznačně hraje pro němce. To zas budou naši západní sousedé vyvádět. Ullrich je jednoznačně největší cyklistický talent posledního desetiletí, ale já bych to snad pak radši přál tomu Vinokurovi. Je takový skromný a jede skvěle.
0 0
možnosti

tonda

21. 7. 2003 11:34
Re:
Naprosto souhlasím. Pokud dnes Armstrong na Ullricha nenajede alespoň minutu, tak se s vítězstvím na TdF může rozloučit. A Vinokurov? Zasloužil by si vítězství asi nejvíce ze všech tří. Jede skoro bez podpory týmu a jeho skromné vystupování je velmi sympatické. I když fandím Armostrongovi, tak by mi vůbec vítězství Vinokurova nevadilo. Jinak je obdivuhodné, jak se cyklisti vyrovnávají s tím nesnesitelným vedrem. Včera jsem se byl na 2,5 hodinky trochu projet a v tom vedru to byly hotové galeje.
0 0
možnosti

ben

21. 7. 2003 10:45
škoda Hamiltonova zranění
To co předvádí Tyler Hamilton se zlomenou klíční kostí je podle mne neuvěřitelné, kdyby se nezranil asi by byl okruh favoritů širší,což platí i o Belokim.
0 0
možnosti

tonda

21. 7. 2003 11:37
Re:
Hamilton je opravdu pašák. Nedovedu si představit, jak může s tou zlomeninou vůbec jet. Jenom se zvednout ze sedla a zapřít se rukama do řídítek musí být strašné utrpení. Je to škoda, že se zranil a to samé platí i o Belokim. Boj o vítězství mohl být ještě zajímavější.
0 0
možnosti

Martina Picková

21. 7. 2003 10:20
držím palce
Pro cyklistického fanouška je letošní Tour de France tím nejlepším, co může být - nic není rozhodnuto, nikdo není jasný vítěz, o vítězství je perou 3 závodníci.... Jenom já s mužem trneme, protože ač nám není nesympatický Ullrich ani Vinokurov, 100 % fandíme Armstrongovi. Včera to byly nervy!!! Před závěrečným sjezdem už měl po žlutém trikotu, ve sjezdu to trošku dohnal. Těším se na dnešní etapu - po ní už možná bude rozhodnuto.
PS. Máte-li rádi Armstronga (jako že vidím, že ano), doporučuji jeho knihu Návrat do života. Rychleji jsem žádnou knihu nepřečetla. Stojí za to!
0 0
možnosti

tonda

21. 7. 2003 11:39
Re:
S chválou knihy moc nesouhlasím. Jsou v ní několikrát naprosté nesmysly, které každého kdo trochu na kole jezdí musí praštit do očí. Jinak ale Armstrongovi fandím také.
0 0
možnosti

blackshadow

21. 7. 2003 10:03
jak je to s tou casovkou ?
... je to i v teto diskusi i o tom diskutuji v primych prenosecvh jakou ma Ulrich sanci pri casovce, pokud Armstrong nezautoci u z v horach, ale podle oficialnich stranek Tour de France jde o tymovou casovku ... a tam vyhral US Postal a Team Bianchi sice neni spatny, ale za proste prohral ... Myslim si ze to je ted prave naopak Ulrich a Vinokourov kdo musi utocit, neb favoritem pro tymovou casovku je stale US Postal.
0 0
možnosti

bambino

21. 7. 2003 10:26
Re:
Oficiální stránky TdF:
Étape 19 : contre la montre individuel 49 km,  samedi 26 juillet =19.etapa, časovka jednotlivců 49 km, sobota 26. července.... Co dodat???
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Hokej

Česko - Finsko 1:0N. Drama s vítězným koncem, skvělý výkon předvedl Dostál

10. května 2024  22:56,  aktualizováno  23:24

Česká reprezentace má za sebou první vystoupení na domácím mistrovství světa v hokeji. Svěřenci...

Hokej

Program a výsledky MS v hokeji 2024: Češi udolali v nájezdech Finy, v sobotu vyzvou Norsko

29. května 2023  10:42,  aktualizováno  11.5 19:06

Česká hokejová reprezentace zahájila domácí turnaj vítězstvím 1:0 po samostatných nájezdech nad...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Hokej

Překvapení v nominaci. Z Rulíkova týmu pro MS vypadli Nosek, Vrána či Ticháček

5. května 2024  20:46,  aktualizováno  21:38

Dlouho očekávaný jmenný výčet zazněl. Trenér české hokejové reprezentace Radim Rulík představil...

Hokej

Zbabělé, je jako neřízená střela. Finové tepou Gudase, atmosféru naopak chválí

11. května 2024  10:29

Ví se o něm, že hraje na hraně pravidel. Občas si počíná i lehce za ní. Radko Gudas je zkrátka na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Cyklistika

Tadeji, sundej to! Pogačar odvracel diskvalifikaci, Ganna prohnal zlaté parťáky

8. května 2024  7:46

Je vůbec možné, aby v průběhu etapy letošního cyklistického Gira nezaútočil Tadej Pogačar? Teprve...

Fotbal

Koubek: Šulcův odchod? Jedině top pětka. Když někdo přijde, poblahopřeju

11. května 2024  19:11

Možná byl v posledních minutách trochu nervózní. Nakonec ale jeho svěřenci zvládli utkání strhnout...

Hokej

Lotyši zlomili Poláky až v prodloužení, druhý bod trefil kapitán Daugavinš

11. května 2024,  aktualizováno  19:09

Aktualizujeme Druhý hrací den hokejového šampionátu nabízí v ostravské skupině B hned tři duely. Kazachstán na...

Hokej

Program a výsledky MS v hokeji 2024: Češi udolali v nájezdech Finy, v sobotu vyzvou Norsko

29. května 2023  10:42,  aktualizováno  11.5 19:06

Česká hokejová reprezentace zahájila domácí turnaj vítězstvím 1:0 po samostatných nájezdech nad...

Hokej

ONLINE: Norsko - Česko. Podruhé v akci, opět proti Seveřanům, chytá Mrázek

11. května 2024  18:55

Sledujeme online Po necelém dni se opět vrhají do akce. Čeští hokejisté zakončují sobotní program domácího světového...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!