Ingredience
Postup
- Listové těsto rozpůlíme a rozválíme na pomoučněném vále na 2 pláty (asi 20x15 cm). Vidličkou je propícháme a pečeme v troubě vyhřáté na 200-220 °C dozlatova. Necháme vychladnout.
- Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý krém, který za občasného promíchání necháme vychladnout. Máslo nakrájíme na kousky a zašleháme do pudinkového krému, který nakonec ochutíme lžící rumu.
- Hroznové víno opláchneme a necháme okapat. Jeden upečený plát potřeme polovinou krému, poklademe kuličkami hroznů a překryjeme zbylým krémem. Přiklopíme druhým plátem a dáme vychladit.
- Mezitím utřeme z moučkového cukru a citronové šťávy hladkou polevu, kterou ochutíme rumem. Vychlazený moučník potřeme nejprve džemem a pak polevou. Necháme ztuhnout a nakrájíme na řezy.