Vejce osolíme, dobře rozšleháme s vodou a po částech postupně lijeme do pánve s rozehřátým olejem. Každou omeletu upečeme po jedné straně dozlatova. Povrch omelety má zůstat vláčný, jen mírně propečený. Než začnou vejce houstnout, můžeme je v pánvi lehce vidličkou promíchat, potom je už pečeme bez míchání.
Hotovou omeletu v polovině přeložíme a přemístíme na nahřátý talíř. Chceme-li, aby se omeleta pěkně leskla, potřeme ji peroutkou namočenou v rozehřátém másle.
(100 a 1 pokrmů z vajec)
Vaječné omelety
Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Na prodej 3+kk, 64 m2, OV, Beroun
Tovární, Beroun - Beroun-Město
4 990 000 Kč