Ingredience
Postup
- Z krevet odstraníme hlavičky, pak je vyloupeme z krunýřů, ocásky lehce nařízneme a vyjmeme černé střívko. Důkladně očištěné krevety omyjeme a osušíme.
- Z 1 pomeranče a limetky vymačkáme šťávu, nalijeme ji do misky a smícháme s 3 lžícemi oleje a tequilou. Chilli papričku očistíme, zbavíme semínek, nasekáme nadrobno a vmícháme do marinády, kterou podle chuti osolíme a opepříme. Vložíme do ní krevety a necháme je 6 hodin marinovat.
- Fava fazolky vyloupeme a osolíme. Zbylý pomeranč a limetku oloupeme, vykrojíme čistou dužinu bez blanek a nakrájíme ji na menší kousky. Velký list salátu opláchneme a rozdělíme na něj krevety, fazolky a kousky citrusů. Ozdobíme feferonkami a podáváme jako rybí předkrm.