Ingredience
Postup
- Kotlety rozkrájíme na čtyři plátky a ostrým nožem vytvoříme uvnitř kapsy. Šalotku nasekáme najemno a společně s bylinkami, chlebem, trochou soli, citronovou šťávou a olejem rozmixujeme najemno. Směsí naplníme kapsy vytvořené v plátcích masa.
- Dáme je do pekáčku, podlijeme džusem a pečeme při 220 °C cca 20 minut.
- Brambory oloupeme a překrájíme na poloviny. Vývar nalijeme do hrnce, přivedeme k varu a rozmícháme v něm máslo nakrájené na kostičky. Osolíme a přidáme brambory. Pošírujeme je pozvolna asi 25-30 minut.
- Zhruba 5 minut před koncem vaření přidáme k bramborám listy kapusty a jablka překrájená na čtvrtky. Scedíme a podáváme s pečenými kotletami.