Diskuze

Seno dodá masu unikátní chuť. Zkuste recepty našich předků

Předkové pekli maso v seně. Zapomenutý postup je přitom jednoduchý a vykouzlí kulinářskou specialitu. Bioložka Jana Vlková pro týdeník 5plus2 poradila, jak vhodné seno sehnat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Z mrsinky nikdy nic dobreho nebude. At se to okoreni jak chce.

0 0
možnosti
OS

Aha - tak proto produkujete ty vaše šílené konspirační teorie...

0 0
možnosti
MS

To je pouze první fáze - s masem. Další fáze bude už jen seno ;-) ...

2 0
možnosti
IP

Aneb každá blbost má svého kupce ;-D

1 0
možnosti
EL

Clanek je o sene, prodavanem v kurzu 1180 Kc/kg. Je hezke vedet, ze se svou zahradou bych brzy mohl byt multimilionarem. A spis, nez maso v sene, jde o recepty na seno, doplnene masem, protoze to seno je evidentne mnohem cennejsi.

6 0
možnosti
JR

No tak paní prostě peče v "chudých" bylinkách, je to prostě náhražka za byliny (rozmarýn, tymián, majorán....) . Selka vzala prostě hrst sena a tím to maso, které pekla ochutila/navonila, jako kuchaři na zámku bylinkami. Dnes běžně dostupné, nemá smysl se vracet zpět. Je to jako bych si koupi kolo Eska, protože když jsem byl malej, bylo to tak super.

3 0
možnosti
EK

tak zrovna selce bylinky - dobromysl, šalvěj, máta, mateřídouška, libeček - nikdy nechyběly, měla jich plnou zahradu.

4 0
možnosti
PL

Zajimavy....Mozna by stalo za vyzkouseni.

5 1
možnosti