Ingredience
Postup
- Salám nakrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostičky. Rajčata omyjeme a pokrájíme na větší kousky.
- Kolečka salámu osmahneme na větší pánvi, tak aby se vyškvařilo trochu tuku. Přidáme cibuli a za stálého míchání společně krátce orestujeme. Vmícháme fazole a rajčata, okořeníme solí, pepřem a cayenským pepřem. Vše povaříme při mírném plameni přikryté asi 15 minut.
- Fazole ještě jednou pikantně (ďábelsky) okořeníme a rozdělíme do misek. Ke každé porci přidáme několik totrilla lupínků a lžíci zakysané smetany. Každou misku posypeme lžící strouhaného sýra.
- Podle chuti zapečeme krátce buď v předehřáté troubě nebo na grilu, dokud sýr neroztaje. Petrželku omyjeme, nasekáme a fazole jí posypeme.