Obložená bagetka

1 hodnocení

Připrate na svačinu obložené bagety s mnoha chutěmi.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 15 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    375 KCal

    17 %

    16 %

  • Energie

    1567 KJ

    17 %

    16 %

  • Sacharidy

    31,7 g

    36 %

    32 %

  • Vláknina

    4,9 g

    16 %

    16 %

  • Bílkoviny

    17,1 g

    27 %

    25 %

  • Tuky

    19,1 g

    29 %

    27 %

  • nasycené

    8,2 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Bagetky vodorovně rozkrojíme. Olivový olej smícháme s utřeným česnekem. Ochuceným olivovým olejem potřeme zlehka rozkrojené části pečiva.
  2. Na dolní část bagety poklademe na plátky nakrájená rajčata, na nudličky nakrájenou papriku a na plátky nakrájené olivy. Nakonec na zeleninu položíme trojúhelníky sýru Brie a dozdobíme kousky salátu.
  3. Přiklopíme druhou půlkou bagetky a obě půlky k sobě pevně přitiskneme. Obložené bagety necháme uležet alespoň dvě hodiny v chladu.
Autor:

Podobné recepty

Svačinka do skla

Nudí vás klasické jednohubky? Vyzkoušejte tento druh pohoštění.

Pizzetas s pršutem

Na oslavě se po této jednohubce jen zapráší.

Vejce plněná lososovou pěnou

Nachystejte pro návštěvu vaječné jednohubky.

Slaný nákyp s kysaným zelím

Pokud rádi pečete, vyzkoušejte i něco slaného.

Rybí koláč

Pokud rádi pečete, vyzkoušejte i něco slaného.