Ingredience
Postup
- Jidášovo ucho namočíme do vlažné vody na 10 minut a poté nakrájíme na nudličky. Nudle uvaříme dle návodu na obalu.
- Nudle, krevety, mungo klíčky a cibuli překrájíme, smícháme s jidášovo uchem, masem, rybí omáčkou, vejci, nastrouhanou mrkví a kedlubnou. Přidáme nasekané bylinky, osolíme a opepříme.
- Rýžový papír namáčíme do vlažné vody. Do 1/3 dáme lžíci směsi a z kratší strany zarolujeme. Boky ohneme dovnitř a svineme do závitku. V rozehřátém oleji smažíme ze všech stran dozlatova.
- Mrkev a kedlubnu osolíme. Přilijeme trochu teplé vody, ochutíme cukrem, rybí omáčkou a šťávou. Přidáme česnek a chilli papričku. Podáváme se závitky ozdobenými bylinkami.