Diskuze

Čtenářský recept: Losos s limetkovým máslem

Recept je hotový za deset minut a potřebujete jenom pár ingrediencí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

V podstatě Losos na másle s citrónem.....chutná to naprosto stejně. A rýže k rybě to je věc co mi opravdu nechutnala.

1 0
možnosti
PN

P68a47v60l81a 70N51o96v82á

28. 11. 2013 15:13

To je teda nápaditý :-P Ty ostatní fotky, ryba stokrát jinak a zapečená se sýrem. Ble Rv

0 0
možnosti
Foto

Vy jste také soutěžila?

0 0
možnosti
MM

ryba servirovana s ryzi je mozna dosud nezvykla v Cesku, ale ve svete to neni nic zvlastniho, predevsim v kuchynich mnoha asijskych narodu, ktere se zpopularizovaly a rozsirily po svete.

2 0
možnosti
MM

a z evropskych vyuziva kombinace ryze/ryba samozrejme spanelska paella, italske risotto s krevetami, dale kreolska a karibska kuchyne......

1 0
možnosti
MM

ten koriandr at si strci za klobouk! Odmitam vzit do ust neco, co chutna jako kdyz po tom prave prelezla plostice - bleeeeeeeeeeeeRvRvRvRv

0 0
možnosti
Foto

ooooo díky, že jste nám to sdělil...

Když mi něco nechutná, tak to prostě nejím. Basta! Ale říkat něčemu "bléééééé".. To je neslušné. Když už jste měl tendenci nám něco sdělit, stačilo říci, že Vám prostě nechutná.

0 0
možnosti
Foto

vypadá to nechutně, zejména ta obloha. Vizuálně to vypadá jako jídlo ze závodky v polovině 80. let. Rv

0 0
možnosti
DT

ryba s citronem, no. 

mám výhrady k té fotce, opravdu by to dalo takovou strašnou práci ten nakřivo pohozený příbor dát rovně? kazí to dojem, navozuje pocit nedodělanosti a amaterské rychlovky.

1 0
možnosti
AN

A83n87d79r26e44a 94N37o64v32a

28. 11. 2013 7:57

mně to zase dojem nekazí a nenavozuje to ve mně pocit nedodělanosti a amatérské rychlovky :)

2 0
možnosti