Ingredience
Postup
- Zelené fazolky očistíme a omyjeme. Dáme je do vroucí osolené vody a vaříme asi 12 minut. Cibulku nasekáme na větší kousky, rajčata nakrájíme na kostičky.
- Očištěná kuřecí prsíčka posypeme kořením a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran asi 5 minut. Opečené maso uchováváme v teple.
- Jogurt dáme do misky, přidáme minerálku, nasekané mandle, nasekaný tymián, sůl, pepř a promícháme.
- Na pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme nasekanou cibulku, fazolky a krátce orestujeme. Přidáme rajčata, zalijeme vývarem a podusíme asi 5 minut. Hotové fazolky dochutíme vegetou a podáváme s nakrájenými prsíčky a jogurtovým dipem. Zdobíme čerstvým tymiánem.