Grilované kotlety plněné brynzou

Jednoduchý recept, jehož výsledkem je šťavnaté maso.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 35 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    624 KCal

    28 %

    26 %

  • Energie

    2611 KJ

    28 %

    26 %

  • Sacharidy

    1,6 g

    2 %

    2 %

  • Vláknina

    0,3 g

    1 %

    1 %

  • Bílkoviny

    49,6 g

    79 %

    73 %

  • Tuky

    45,6 g

    70 %

    65 %

  • nasycené

    9,1 g

  • trans-mastné

    0,2 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Očištěné kotlety omyjeme a osušíme. Ostrým nožem do nich uděláme otvor.
  2. Brynzu rozmícháme s nasekanými bylinkami a lehce ji osolíme.
  3. Kotlety naplníme brynzou a uzavřeme párátkem nebo špejlí.
  4. V oleji rozmícháme grilovací koření, pepř a najemno nasekané oregáno. Naplněné kotlety potřeme ochuceným olejem a grilujeme je asi 20 minut (během pečení je obracíme).
Autor:

Podobné recepty

Vepřová roláda na hruškách

Vepřové maso a hrušky se spolu skvěle doplňují.

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...

Špekové knedlíky

Knedlíky doporučujeme podávat se zelím a uzeným masem.

Telecí závitky se sušenými rajčaty

Nevíte jak připravit telecí maso? Máme pro vás skvělý recept.