Grilované hotdogy se zelným salátem

nehodnoceno

Udělejte si hotdogy, které nechutnají jak z rychlého občerstvení. Tyto jsou mnohem lepší.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 40 min

Ingredience

4 PORCE +

Dresink:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    854 KCal

    39 %

    36 %

  • Energie

    3572 KJ

    39 %

    36 %

  • Sacharidy

    70,1 g

    80 %

    70 %

  • Vláknina

    6,5 g

    22 %

    22 %

  • Bílkoviny

    30,8 g

    49 %

    45 %

  • Tuky

    47,6 g

    73 %

    68 %

  • nasycené

    13,3 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Zelí očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Dáme je do mísy a ochutíme solí, octem a cukrem. Lehce je promačkáme. Přilijeme olej, přisypeme jarní cibulku a salát necháme odležet. Rajče omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Listy salátu propláchneme, necháme oschnout a natrháme na kusy.
  2. V misce smícháme majonézu s hořčicí, citronovou šťávou a paprikou. Dresink ochutíme solí a tabaskem.
  3. Klobásky lehce potřeme olejem a grilujeme je asi 5 minut po každé straně (nepříliš zprudka). Na okraji grilu opečeme i pečivo.
  4. Bagetky do 2/3 nakrojíme, vložíme do nich hlávkový i zelný salát, plátky rajčete a klobásku, kterou přelijeme dresinkem.
Autor:

Podobné recepty

Vepřová roláda na hruškách

Vepřové maso a hrušky se spolu skvěle doplňují.

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...

Špekové knedlíky

Knedlíky doporučujeme podávat se zelím a uzeným masem.

Telecí závitky se sušenými rajčaty

Nevíte jak připravit telecí maso? Máme pro vás skvělý recept.