Policisté ve Vršovicích vyšetřují vraždu, zadrželi podezřelého

  • 36
Od časných ranních hodin jsou pražští kriminalisté ve Vršovicích, kde pracují na objasnění závažného trestného činu. V souvislosti s ním zadrželi jednoho podezřelého. Policie nechce zveřejnit žádné podrobnosti, aby nezmařila vyšetřování. Po poledni uvolnila informaci o zahájení úkonů trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vražda.

Krajský mluvčí policie Jan Rybanský odmítl komentovat, zda z vraždy policie podezírá zadrženého člověka. „Nedokáži vám odpovědět jinak než, že byly zahájeny úkony trestného řízení.“ 

Policie odmítla potvrdit či vyvrátit informaci portálu Novinky.cz, že pod mostem bylo nalezeno mrtvé tělo. „Další informace bych neuvolňoval. Nevím, zda bude dnes uvolněna nějaká další informace, nezlobte se nechal bych to jen v rozsahu tiskové zprávy, kterou jsem napsal,“ řekl dopoledne Rybanský.

K trestnému činu mělo dojít v Petrohradské ulici v Praze 10, kde jsou od ranních hodin kriminalisté z 1. oddělení. Zadrželi jednoho podezřelého člověka, policejní mluvčí odmítl komentovat, zda se jedná o ženu či muže. 

„Probíhají standardní úkony trestního řízení, proto nemůžeme být v tuto chvíli více konkrétní,“ uvedl Rybanský.

K činu došlo v Petrohradské ulici.

K činu došlo v Petrohradské ulici.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz