Diskuze

Řidič odmítl odtah zdarma a hodinu blokoval opravovaný Barrandovský most

První vážnější komplikace se ráno objevily na opravovaném Barrandovském mostě a v jeho okolí. Dopravu tady téměř na hodinu přibrzdil řidič, kterému se přímo na mostě porouchalo auto a on odmítl odtah zdarma vozy najatými Technickou správou komunikací. Podle policie proto, že si již v mezidobí stihl zavolat svou vlastní odtahovku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Bylo tak těžký ho hodit na lano a odtáhnout aspoň za most?

0 0
možnosti
MM

Asi si ešte pamätal na kampaň proti "lovcom nehôd" ktorí ponúkali predražený odťah a postupoval v súlade s asistenčnou službou a nekývol na ponuku o ktorej nič nevedel. R^

3 0
možnosti
MK

Případný odtah vždy jen přes vlastní asistenční službu, nikdy nebrat odtahovku, kterou si sami nezavoláte. A co se týká pražské TSK, té bych nevěřil nos mezi očima. Předpokládám, že "odtah zdarma" končí na "nejbližším bezpečném místě" s nejdražším parkovným na světě.;-)

1 1
možnosti
VZ

No, takže si to shrňme. Máme tady tupana, kterému ta jeho chruna klekne zrovna na tom nejhorším možmém místě. Stane se. Zákony schválnosti mají absolutní prioritu. Pak ovšem oan tupan odmítne pomoc služby, která je tam k tomu účelu přistavená a hodinu spokojeně čeká na nějakého dalšího joudu, který musel dojet s bůhví jak vzdáleného místa. Mezitím narůstají kolony, dochází k regulaci provozu v tunelech, což problém masově šíří. A náš pan tupánek stále čeká a mele to svoje. Vůbec bych se nedivil, kdyby se teď někde objevila videa z automobilových kamer, a někdo, kdo měl díky tomu rozbořený celý den, si toho tupana ztotožnil a upravil mu fasádu. Uvědomil si vůbec ten blb, co mohl způsobit? V těch kolonách se zpozdí i vozidla IZS. A tam se bavíme o věcech, kde i minuta je zatraceně hodně dlouhá doba. A co je ještě smutnější. Ten egoistický blb tady najde početné zastání. Ach jo.

6 11
možnosti
JK

Někdy je dobrý si přečíst i článek, ne jen nadpis...

4 0
možnosti
JB

J70a66n 59B16e29d93n42á33ř

8. 6. 2022 23:15

A to za ty odtahy na obou stranach prislo dost do kapsicek Piratu a Hribovy. Uz jen za ty lavicky co vsude sebral na zastavkach MHD si nahrabal dost. A propo...zjistete si nekdo,pokud mate dlouhe prsty ktera rada tramvaji nakoupenych za miliardy stoji nevyuzita v depu a nikdy se do ulic nepodivaji....

0 3
možnosti
IH

I56v66a94n 11H19o13l87a41s

9. 6. 2022 6:12

"a Hribovy"

Váš IQ test je stále negativní.

4 1
možnosti
PO

Jestli to má město domluvené se všemi pojišťovnami... že pak řidiči nebudou dělat problém s uznáním případné závady, nebo dalším poškozením auta způsobené odtahem od TSK?

Pojišťovny do řidičů vytrvale hustí, aby se nikdy nenechali odtáhnout kýmkoliv jiným, než odtahovkou, kterou jim pošle asistence. Tak tenhle se zachoval přesně podle pokynů pojišťovny.

0 1
možnosti
PB

Neohleduplnej gauner. Mastnou pokutu.

4 15
možnosti
OU
JN

Naši strýci a tety v parlamentu vymýšlí ptákoviny a podstatné věci neřeší, protože NA TO NEMAJÍ! Zkuste někdo takto blokovat v zahraničí a nedoplatíte za odtah mimo komunikaci, kterou blokujete a tady? Tajtrlíkov na druhou!!

0 8
možnosti
MT

A není náhodou chybou Města, že o nějaké odtahovce a jejich podmínkách nikdo nic neví? Pokud tedy neprolézá intenzívně stránky MHMP, na což asi lidi úplně čas a chuť nemusí mít.

Hlavně, že strašili průšvihy, které nepřišly, ale aby tohle někde bylo uvedeno, ani omylem.

15 3
možnosti
MK

Zdarma odtah na nejbližší bezpečné místo, co ještě potřebujete?

4 3
možnosti
MH

Že titulky píše někdo jiný než článek tady není tajemstvím. Ale možná by nebylo od věci si ten článek nejdřív přečíst...

13 1
možnosti
IH

I78v30a75n 92H34o61l26a72s

8. 6. 2022 21:40

Rozdíl mezi titulkem a článkem tak zásadní není. Naopak se ukazuje, kolik lidí tady neumí číst.

0 3
možnosti