Diskuze

Antikonfliktní tým zjemní vizáž, dostane modrá trika a ženskou posilu

Začátkem školního roku opět vyrazí do ulic antikonfliktní tým, který má v Praze 1 dohlížet na dodržování klidu a pořádku před bary. Radnice přijala kritiku na „drsnou vizáž“ najatých mužů a převlékne je do modrých triček. Navíc do týmu přidá i čtyři ženy. I tak ale tým na konci září zřejmě čeká rozpuštění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

J49a87n 64O37n93d38ř54e11j

29. 8. 2017 13:46

Stále děkujeme Praze za PR zdarma.Do našich podniků chodí víc stálých hostů po zavedení této "novinky" kterou nosí naši vyhazovači, barmani aj. .Zvlášť jeden kluk, bývají mistr několika bojových sportů který je potetovaný od hlavy až k patě a podobně je na tom i s piercingy je velmi atraktivním cílem společných fotek nejen s turisty, ale právě i s pravidelnými návštěvníky.Mimochodem, ty extrémisti od města kolem našich podniků chodí zrychleným krokem :-)))

0 0
možnosti
HU

Co se vizáže týmu týká, tak barvou triček to nebude, ta nepomůže.

1 0
možnosti
KV

Každý rok novej ohoz a novou vizáž. To je fakt asi to nejdůležitější...a kde je zhodnocení jejich práce? Co přesně dokázali, atp

Myšlenka možná špatná není, ale té realizaci nějak nevěřím

0 0
možnosti
MF

Nevytváří nejvíce konfliktů právě tento antikonfliktní tým?

0 0
možnosti
VS

Nesouhlasím sice se zákazem kouření v hospodách a považuji to za kravinu, ale platné zákony respektuji a pokud se mi nelíbí, můžu proti nim bojovat demokratickými postupy.

Pokud si někdo nedokáže aplikovat svou drogu (nikotin) tak, aby při tom nedělal bordel a nebudil celou čtvrť, tak je holt potřeba zkusit mu nějak domluvit. Pokud na to městská policie nemá dostatečně kvalitní lidi, tak je potřeba najmout pár odolnějších. Částečně to chápu, protože oslovit partičku třeba 10-15 ožralých chlápků a dokonce je i nějak napomínat, to nemá šanci dvojčlenná hlídka standardních měšťáků přežít.

Raději bych je samozřejmě viděl třeba jako elitní jednotku MP, ale na druhou stranu - proč by nemohl i celkem normální člověk bez povolení zabíjet přijít k někomu kdo dělá bordel a říct mu, aby nedělal bordel.

Osobně jsem před časem napomenul nějakého cápka co flusal z lávky dolů na projíždějící auta a nevolal jsem policii. Když tak čtu diskuzi níže, jsem tedy evidentní fašoun, nácek, STBák, PSVBák, primitiv, vyvolávač konfliktů atd.

0 0
možnosti
Foto

Pracovni pohovor:

-Co vas privedlo k praci antikonfliktniho tymu?

- bavi me buzerovat lidi

- vitejte v kolektivu

0 0
možnosti
JK

Vypadají jak z úvodníku "Klub rváčů". PSVB hadra.

A nechápu, proč se zakazuje kouření i v klubu, kde neprodávají ani utopenci.

4 1
možnosti
VS

Dávám mínus za první větu a pitomou paralelu. Kdokoliv po vás vyžaduje dodržování platných zákonů, je označen za fízla, estébáka, udavače, fašistu, nácka, atd.? Pravidla platí pro všechny a pokud s nimi nesouhlasíte, bojujte za změnu demokratickými postupy. To v dobách Vámi zmíněné PSVB nešlo.

S druhou půlkou souhlasím a dal bych plus, ale spojil jste to bohužel do jednoho příspěvku. Zákaz kouření v hospodách považuji za hloupost.

0 3
možnosti
MH

jednodušší a levnější by bylo povolit kouření alespoň v pivnicích. ale proč to dělat jednoduše, když to jde složitě...

6 1
možnosti
PB

A to je co za fašouny?

1 3
možnosti
PT

Parta uchylaku co by se radeji meli prihlasit na prihratou soutez Muz roku.;-D

0 2
možnosti