Diskuze

Testování seniorů odhaluje minimum nakažených. Přišlo pozdě, zní z domovů

Ve všech domovech pro seniory v Plzeňském kraji už se testuje antigenními testy, jak nařídil stát. V oslovených zařízeních je však záchytů minimum. Je to i tím, že některými už nákaza prošla a klienti i zaměstnanci jsou takzvaně promoření. I proto z většiny domovů zní, že se začalo testovat pozdě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J93o97s41e32f 25Z13e68m34a29n

17. 11. 2020 19:25

Testování přišlo pozdě, nákaza už zařízeními prošla. To si nevšimli, že jim půlka svěřenců zemřela a zbytek byl na kyslíku v nemocnici? Nebo je to pro tuto ohroženou skupinu natolik ohrožující nemoc, že její rozšíření ani nezaregistrovali? Těch mrtvých by si zřejmě všimli, to nebude správná varianta .... Takže nejen mladí a silní jsou mnohdy bezpříznakoví. Hlavně zachovejme paniku a rozvraťme ekonomiku na několik generací dopředu.

0 0
možnosti
Foto

Jde tedy o zjištění kdo je nakažený a kdo ne nebo o zjištění co největšího počtu pozitivních, aby mohla být situace patřičně zdramatizována?

0 0
možnosti
PH

Tak zrejme B je spravne

0 0
možnosti
BK

Pozdě jako, že mezitím všichni umřeli, nebo to prostě prodělali bez příznaků jako většina, akorát se kolem toho nestihlo hysterčit?

3 0
možnosti
MZ

Testování je dobrá věc, ale proč to dělat takto násilně a plošně?“ ptá se.

Víte kolik stojí jeden test? A proč myslíte, že se někteří politici schází po nocích v zavřených hospodách. Vy budete muset chodit do práce a snášet dopady covidobláznění, ale oni tím zabezpečí sebe i svoje rodiny....

3 1
možnosti