Diskuze

Řidičku se třemi promile hájil opilý manžel, oba skončili na záchytce

Opilý manželský pár naložil do svého auta známého i s jeho kolem. Z hospody v obci u Moravské Třebové pak všichni společně odjeli. Jenže položený bicykl v zavazadlovém prostoru upoutal pozornost hlídkujících policistů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

R34o20b39e40r76t 33G54o21r32c

15. 8. 2017 12:18

To zase bude ouřadování a vyhozených státních peněz. Přitom v pořádku dojeli domu a chtěli jít spát..,

0 0
možnosti
Foto

"Protiprávního chování nezanechal ani po opakovaných výzvách, proto byl zpacifikován donucovacími prostředky...." to je moc hezký.... Pětkrát "děte do p.dele", čtyřikrát "Ty drž hubu a nic se Ti nestane" a pak už pendrek... jsem upřímně rád, když si poldové sjednají pořádek,... škoda, že výsledkem bude jen sedmý zákaz řízení...

0 0
možnosti
Foto

Určitě to spraví pokuta a zákaz řízení po určitou dobu. Zavřou ji až tehdy, až někoho autem zabije. Takže se teď bude čekat na to, kdo bude zrovna ve špatnou chvíli na špatném místě. Bohužel. Tato "řidička", resp. páreček je zkrátka nepoučitelný . . . :-(

1 0
možnosti
Foto

Té paní muselo být už opravdu špatně, i když dlouhý trénink tu hranici dost posunuje. Ale žádnou nehodu nezpůsobila, opilého cyklistu doprovodila, takže není důvod k nadměrné reakci policie nebo soudu.

Takže čerstvý zákaz řízení to jistě spraví. Zákon chce především zamezit nehodám- pokud někdo i pod vlivem návykové látky- vína, valašské meducíny- dokáže jet bez nehody, nepůsobí nezákonně, narušuje jenom zákonnou prevenci.

1 1
možnosti
FT

Jakým právem dávali policajti dýchat spolujezdcovi? Za to, že jim nadával? Alkohol u spolujezdce je naprosto legální.

1 0
možnosti
Foto

však ho taky za toto nikdo netrestá;-)

0 0
možnosti
HM

Bububu, soud jí udělí sedmý zákaz řízení a až ji chytnou znovu ožralou za volantem, tak osmý....to už tady bylo...

2 0
možnosti
PB