Diskuze

Policisté v Pardubicích mají kvůli cizincům posily z Bulharska a Rumunska

Českým policistům v Pardubicích přijeli na tři měsíce vypomoct jejich dva kolegové z Rumunska a dva z Bulharska. Pardubický kraj je tak společně s Plzeňským a Středočeským mezi prvními kraji, které novou zahraniční spolupráci zkouší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Průmyslové zóny dostávaly podporu státu aby se zaměstnali lidé. Nakonec to dopadlo tak, že firmy lidi dováží a zhoršila se bezpečnostní situace. Lidé už to pochopili a ČSSD nevolí. Bohužel skočili na špek jinému šíbrovi.

3 0
možnosti

Toto je názorná ukázka, exportu nákladů korporací. Negativní jevy neseme my jako polokolonie (problémy s dováženými pracovníky pochybného vzdělání, lidského kapitálu, zdraví, ekologie, dopravní zátěže atd.), čisťounské, úhledně zabalené zisky odtékají do domovské země korporace.

8 0
možnosti

jj, o tomhle se píše v učebnicích ekonomie jako o negativních externalitách.

aby korporace uplácející politiky dělaly zisk, tak politici napřed zadotují programy na nalákání cizích pologramotných gastarbeitrů na nejnižší pozice a když tito pologramoti začnou dělat ve svém okolí bordel, zadotují kvůli řešení problému, který sami způsobili posílení veřejných služeb - policie. a to vše z daní domácích, kterým tito cizinci znepříjemňují život.

7 0
možnosti

Nadbytek Bulharů vyřešíme tak, že sem přitáhneme další Bulhary, aby krajanům domluvili? Aby se při páchání nepravostí cítili jako doma? Na co máme naši policii? To je přece autorita, kterou musí poslouchat i ten Bulhar, jinak pá pá.

3 0
možnosti

J58a39k42u59b 43Č53u68b55a

31. 5. 2019 8:54

Udělají ty ty ty, nebo je vyexpedují k sobě domů?

5 0
možnosti