Diskuze

Pardubice mají šanci získat tučnou dotaci na opravu Letního stadionu

Pardubičtí politici před sebou dál tlačí snahu opravit zdevastovaný Letní stadion. A nyní přichází zpráva, která by stavbu domova prvoligového FK Pardubice mohla notně zjednodušit. Národní sportovní agentura vypsala dotační tituly, ze kterých by Pardubice mohly na projekt získat až 200 milionů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Piráti a ODS blokují jakýkoliv rozvoj města a řeší nesmysly;-ORv

Od začátku je to dobrý plán, jak opravit příšernou oblast v centru - snad se povede i parkovací dům.

A tu dotace snad půjde žádat i na Dukelskou atletiku - už aby to také začalo aspon 1. etapou. Ted je nejlepší čas na půjčku městaR^!!V

1 0
možnosti
PK

Na této zprávě je nejzajímavější to, že když se chce a něco se pro to dělá, tak to jde.

3 0
možnosti
PK

A troufnu si tvrdit, že s obchvaty to je podobné. Málo nebo nešikovně se o ně bojuje.

0 0
možnosti
JV

Tak pokud bude dotace 50% a z městské kasy tak půjde skutečně jen 215 mil. Kč, pak bych i já za podmínky, že stadion zůstane ve správě města či MRF a nebude tam působit jen A-team, akceptoval výstavbu.

1 4
možnosti
JV

J69a22n 84V17r58a67b87e97c

29. 12. 2020 9:46

No vidíte, vlastně jste vše co fotbalisti vždycky chtěli a tvrdili nyní navrhnul a odsouhlasil:

a) 430mil max (to všichni fotbalisti přísahají;-))

b) stadion bude ve správě města (=náklady na údržbu jdou za městem, bomba pro klub!!)

c) fotbalisti vždy přísahali, že to bude pro všechny sporty, prostě veřejnost a ne jen pro A tým...

...a stejně za ty 3 podmínky schytáte od fotbalistů minusy;-D, kde pak bude asi realita, když i lidi spříznění s klubem nesouhlasí?;-)

0 3
možnosti
JJ

Je velká ostuda, že stotisícové krajské město nemá kvalitní fotbalový stadion. Teslácké hřiště pod Vinicí je akorát pro smích. Do hokeje město investovalo miliardy a Gottwaldův Letní stadion nechalo zchátrat.

Jenom si neodpustím jednu poznámku: Škoda, že se stadion staví na cenných pozemcích v centru města. Město mohlo využít příležitost a postavit zcela nový stadion někde v okrajové části.

8 3
možnosti
JV

Za mě v tomto místě stadion dává smysl (ač mě labilní Trojan neustále obviňuje, že mi jde o vymístění stadiónu). U zápasů FK je to jedno (tam stejně bude chodit pár lidí), ale až se tam bude konat třeba koncert nebo bude hrát přátelák reprezentace, tak je dobrá dostupnost MHD či pěšky. Kdežto na kraj města by většina jela autem nebo složitě s přestupem.

3 1
možnosti
JV

J14a49n 85V58r45a72b57e51c

28. 12. 2020 13:56

No jestli je dotace 50%, max 300mil, tak už přestaňte hrát to divadlo o nesmyslných 430mega, řekněte jasně, že cena díla je přes 600mil a 300mil získejte z dotaci!!

Takhle zastropujete 430m, dostanete max 215m a pak minimálě 200m zaplatíme na "vícepracech", protože 430m je tak za materiál.

Jo a ten bagr, který tam teď doufám někdo pošle a "omylem" rozbourá bránu borců...pošlete pak číslo účtu, kam přispět na pokutu tomu bagristovi...

3 5
možnosti
AT

A63l94e78š 36T34r89o57j39a72n

28. 12. 2020 23:05

No tak se už ,prosím,netrapte.Ten stadion tam zřejmě jednou stát bude.Prosím,smiřte se s tímto faktem,on tam historicky patří a věřte,že to přežijete.Ti léta opomíjení a odstrkovaní fotbalisté a jejich budoucí následníci s nejmasovější členskou základnou si to určitě zaslouží,obzvlášte nyní,kdy město vzorně reprezentují v nejvyšší republikové soutěži.Je smutné,že tak musí činit na propůjčeném stadionu v hlavním městě Praze.Na jiném místě důstojný stadion do dnešních dnů v úmyslu stavět naši " vyvolení " doposud v plánu neměli !To však Vám zarytým odpůrcům existence stadionu na Sukově nábřeží vůbec " žíly netrhá " - je Vám to jedno.Prosím Vás pane Vrabče,vyřidte svému spolubojovníku panu Vomáčkovi, že není moudré a hlavně férové,aby po těch dlouhých a úmorných diskusích se mnou ,kdy odmítal otevřeně a nebojácně výstavbu stadionu " právě na tomto místě ",kdy mu tam ,jako Vám,vždy překážel,aby nelhal a nyní netrvrdil,že mu ten stadion tam vlastně vadit nebude - PRAZVLÁŠTNÍ PROZŘENÍ 8-o? Ostatně čtenáři (ostatní diskutěři) sami mohou objektivně posoudit,kdo z nás dvou je tím "labilnějším " tím, kdo držel a drží svůj názor a ten, kdo v diskusích účelově své diskusní příspěvky modifikuje dle dané situace.

Štastný a vesely nový rok NÁM VŠEM :-);-)

10 2
možnosti