Diskuze

Muž se po pádu těžce zranil, před příjezdem záchranářů se jel domů převléct

Muže, který spadl z výšky asi devíti metrů a poté se místo přivolání pomoci jel domů převléct, ošetřovali ve čtvrtek moravskoslezští záchranáři. Při pádu muž utrpěl mnohačetná poranění, do nemocnice ho nakonec dopravil vrtulník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To nejdůležitější, jestli se převlékl, jsem se nedočetl.:-/

2 0
možnosti

Tak spadnout z takový výšky, tak bych se potřeboval taky asi přebalit...

3 0
možnosti

Není nadto mít připraveno oblečení na svatbu, na pohřeb a na sebeurčení.:-P

Pánovi přeji brzké uzdravení.;-)

0 0
možnosti

Mostečtí gorolé. Ani rusáci nejsou tak tvrdí. Kdo zná ví o čem píšu. R^;-D

5 0
možnosti

Pánovi samozřejmě brzké uzdraveníV Každopádně bude mít co vyprávět návštěvám;-D

Já jsem kdysi prohmátla skleněnou výplň ve dveřích. Krev sice stříkala 3 m daleko, ale taky jsem si to tenkrát jen ovázala a prohlásila, že to sroste, že s takovým škrábancem nebudu doktory otravovat. Ale když z toho cedilo ještě i po pěti hodnách a já už neměla nic, čím bych to ještě zavázala, nechala jsem se od manžela konečně přemluvit a jelo se na Vinohrady. Doktor na to mrknul a povídá:"Koukám, že jste použila všechno, co bylo doma, že jo?" A já:"Ne, ještě zbyly náplasti s polštářkem." ....No, evidentně neměl náladu na vtípky, protože mi to ani neumrtvil a šil všechno zaživa. Sice jsem měla rty úplně rozkousaný, ale ani jsem nepípla, tu radost bych mu nikdy neudělala;-D Když skončil, utrousil něco o tom, že jsem měla z *****e kliku, protože o půl centimetru vedle byla tepna:-)

1 0
možnosti

I28v70o 34Ž14á76č27e98k

29. 11. 2019 11:17

Jo, to je větší tvrďák než já. Já jsem jen s tříštivou zlomeninou pažní kosti čekal do druhého dne, jestli to nepřestane bolet.

2 0
možnosti

Taky Vám maminka vždycky argumentovala "Vezmi si čisté spodní prádlo, nikdy nevíš, co se může stát a budeš třeba muset do nemocnice!"? Od dětství mi to leželo v hlavě a představoval jsem si, jak mě třeba porazí auto na přechodu a maminka spráskne ruce, až ji to oznámí: "Copak ty zlomeniny a mozek na kaši, ale ty ponožky, to je ostuda!!!"

25 0
možnosti

Přesně to mě napadlo, jako první, při čtení článku. :-)

5 0
možnosti

J63i36r37i 73K98u28c23e12r24a

29. 11. 2019 10:29

To je jako v Rusku.

6 0
možnosti