Diskuze

Nic nezákonného neděláme, tvrdí majitel vratimovského penzionu pro seniory

Dvě obvinění, jedno na neznámého pachatele, druhé opačným směrem na starostku Vratimova, padla v posledních týdnech kvůli situaci v tamním penzionu Wendy senior. Starostka tam podle svých slov viděla bezmocné seniory, kteří potřebovali odborný dohled. Podle majitele penzionu Petra Jančíka jde ale jen o pomluvy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud se ubytuji v penzionu nebo hotelu,tak určitě nevyplňuji formulář s kolonkou o mých příjmech!!! Už to je velice pofidérní,a pán říká,že mu rodiny ubytovaných něco přispějí,bla bla.Co je to za nesmysl,zkrátka to provozuje za určitým jednoznačným účelem,a to za účelem bezostyšné obohacování!!! Určitě to nedělá z lásky k bližnímu,jak to prezentuje.Je snad málo takových případů z poslední doby? Už z rozhovoru je patrné,jak se do toho zamotává,to pozná i trochu přemýšlející člověk. Jeho odpovědi jsou pořád dokola stejné.

1 0
možnosti

Autor článku je mimo, to není ani článek, ale čistě jednostraný útok.

Své osobní názory a dojmy nemá co do rozhovoru cpát. A že mu nějaký právník dá určitý názor, právník provozovatele penzionu mu dá úplně jiný a co? Podstatný bude stejně až názor odvolacího soudu.

0 1
možnosti

Je ostudou státu že nedokáže zajistit důstojnou péči o seniory kteří ji potřebují! Potom ať se nikdo nediví že bují takové černé důchodkárny.

1 0
možnosti

Pánové, stát na straně majitele penzionu je bláznovství. Protože zcela evidentně LŽE! Za ty peníze by nemohl poskytovat žádnou péči. A pokud neposkytuje péči, tak proč by tam někdo ubytovával nemohoucí důchodce? Vám to fakt nepřijde divný? Pro mě je ten případ celkem jasný, majitel mlží a snaží se ospravedlnit a vůbec mu to nejde.

4 0
možnosti

L33a83d64a 28N72o46v89a79k

23. 6. 2018 15:15

tobě je jasný vlastně všechno.. Moc bych si přál vidět, jak se právě ty nepřetržitě staráš o své blízké viz níže.. jak jsi nechal svojí práce a zcela se obětoval.. Nebuď směšný...

1 1
možnosti
Foto

Obcházení zákona jako z učebnice. Asi jako "soukromé herní kluby" nebo "kuřárny".

6 1
možnosti

Jak jsem říkal, nemám problém s podobnými zařízeními, problém mám s rodinou, která svoji babičku či dědečka do podobného zařízení strčí. To jsou ty pravé hyeny.

0 6
možnosti

L15a36d44a 46N16o94v69a74k

23. 6. 2018 14:45

pravděpodobně vůbec netušíš o čem je řeč...

5 0
možnosti

Jenže tady nejde jen o byrokracii. O ty lidi není postaráno ani po psychické stránce, natož po zdravotní.

1 1
možnosti

Ten Štalmach-autor článku je solidní čuně. Absolutně mu nejde o to, jak ti lidé žijí, jak a zda je jim pomáháno, ale primárně chce vyvolat senzaci na téma: jsou to zloději, hazlíci, škodiči. A hledá jen potvrzení své teze.

16 1
možnosti
Foto

Jestliže zařízení nesplňuje určené podmínky pro péči, tak jsou to zloději :-)

2 0
možnosti

Objektivita interviewera nulová, to je jako záznam hádky na ulici.

11 0
možnosti

Co kdyby si tam skočila urychleně Hygiena a sociálka z kraje...

1 2
možnosti

L76a42d36a 43N93o31v43a80k

23. 6. 2018 14:46

tak to nabonzuj...

1 0
možnosti