- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Cesi zapasi i s krevetam a jinymi morskymi potvurkami, ktere jsou jinde delikatesou. Zavadeni hmyzu v Cechach je valeni balvanu do kopce. Na druhe strane, kdyz se v cizine zminim o polevce z kravskych zaludku, ktera je u nas oblibena, vidim zvednuta oboci a nechapave pohledy.
Úžasný! Ale pokud bude na výběr, tak si vyberu řízek.
Ať se tím hmyzem cpe sám pan Škraňka a neznečišťuje s tím stránky iDnesu.
Zvedá se z toho kufr.
Tak to jsem rád, řže jsem vegetarián.
Ja se na ty smazene housenky ukrutne těšim...
Bezte s tim nekam uz konecne.
Beda jak vas zas uvidim v lete na nejakym gurman festivalu.
Není to špatné, je to jen o tom překonat ten psychologický blok :) Každopádně nemyslím si, že se to v našich končinách ujme nějak masově. Jako alternativa ale dobré :)
a proc bych mel prekonavat nejakej blok a stravovat se jak nejake krovak, kdyz muzu mit steak z argentinskyho bycka?
Hmyz je tu tak často že už ohrožuje drahé máslo:-)