Diskuze

Hmyz ještě překvapí, říká muž, který propaguje konzumaci cvrčků i červů

Lidé hmyz konzumují prakticky po celém světě. Číňané ho podávají také svým kosmonautům. Mnohdy totiž jen jedna hrst obsahuje výživu na celý den. V Česku dělá jeho osvětu Jan Škraňka z Frýdlantu nad Ostravicí, který objíždí gastrofestivaly, kde ukazuje, jak se připravují a následně také konzumují cvrčci či mouční červi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ID

Cesi zapasi i s krevetam a jinymi morskymi potvurkami, ktere jsou jinde delikatesou. Zavadeni hmyzu v Cechach je valeni balvanu do kopce. Na druhe strane, kdyz se v cizine zminim o polevce z kravskych zaludku, ktera je u nas oblibena, vidim zvednuta oboci a nechapave pohledy.

1 0
možnosti
PK

Úžasný! Ale pokud bude na výběr, tak si vyberu řízek.

2 0
možnosti
AS

radeji budu o bramborach nez toto :-/

1 0
možnosti
KN

Ať se tím hmyzem cpe sám pan Škraňka a neznečišťuje s tím stránky iDnesu.

Zvedá se z toho kufr.

2 2
možnosti
PHH

Tak to jsem rád, řže jsem vegetarián.

3 2
možnosti
MT

Ja se na ty smazene housenky ukrutne těšim... R^

0 0
možnosti
PB

P87e58t72r 71B97á71č54a

3. 3. 2018 21:53

Bezte s tim nekam uz konecne.

Beda jak vas zas uvidim v lete na nejakym gurman festivalu.

3 1
možnosti
AN

Není to špatné, je to jen o tom překonat ten psychologický blok :) Každopádně nemyslím si, že se to v našich končinách ujme nějak masově. Jako alternativa ale dobré :)

4 2
možnosti
PB

P46e57t68r 96B94á59č11a

3. 3. 2018 21:54

a proc bych mel prekonavat nejakej blok a stravovat se jak nejake krovak, kdyz muzu mit steak z argentinskyho bycka?

4 1
možnosti
JP

nech brouka žít ...

9 0
možnosti
AS
MT

Hmyz je tu tak často že už ohrožuje drahé máslo:-)

3 0
možnosti