Diskuze

Životy budou zachraňovat i školení laici. Dispečeři je uvidí v aplikaci

Lidé v ohrožení života mají od ledna větší šanci na záchranu. Slibuje to vedení Moravskoslezského kraje, kde v novém roce začal fungovat Systém pomoci na vyžádání. Ten postiženému zajistí první pomoc ještě před příjezdem záchranné služby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Tak doufám, že i tak přijede sanitka. 8-o Jen tedy bych nechtěl být ten laický záchranář a bydlet u Stodolní. :-/;-D

0 0
možnosti
TK

Bravo! Cena přiměřená (vzhledem k významu spíš překvapivě nízká), tak jen doufejme, že peníze půjdou tam kam mají

5 0
možnosti
PS

To tak bývá, že důležité bývá levné...a naopak. 8-o

0 0
možnosti
Foto

Další "pokrokářský" nesmysl. Je třeba, aby uměl první pomoc poskytnout ten nejbližší. Jakési shánění oněch samozřejmě registrovaných (jak jinak v levicovém přeregulovaném státě, že?) je jen ztrátou času operátorek.

1 12
možnosti
PN

Jsou lidi, kteří i přesto, že teoreticky první pomoc dát umí jakmile se něco stane prostě stuhnou a nejsou schopni řešit problém takže jim nějaká teorie je stejně k prdu. (Například moje přítelkyně, když se něco stane je maximálně schopná zavolat mě). Jak jinak chcete dát tomu člověku co se dobrovolně proškolí vědět? Jedině tak, že se dobrovolně zaregistruje. Osobně tohle považuji za moc dobrej nápad a vám přeji, aby vy nebo někdo blízký to nepotřeboval využít někdy. Kdyby jste bydlel v místech kde dojezdy IZS jsou 20 minut mluvil by jste asi jinak

10 0
možnosti