Diskuze

Podél hlučínské silnice pobíhalo stádo koní, uteklo z tamního ranče

Desítka prchajících koní a za nimi více než desítka utíkajících uniformovaných mužů. Obyvatelé Hlučína si ráno možná ještě protírali oči, zda stále nespí a to, co vidí, se jim jen nezdá. Stádo koní uteklo z Dětského ranče a chvíli pobíhalo i poblíž frekventované silnice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

Puma je zlá, koně jsou hodní. Všechna ta zvířata jsou šťastná, že můžou bydlet s lidmi; proč ale zdrhnou jakmile je k tomu příležitost?

0 0
možnosti
Foto

..protoze jim k tomu pomohou lide, kteri nemaji radi zvirata;-D

0 0
možnosti
EH

Poslední dobou, když je incident se zvířaty, tak to udělal člověk, kterému vadí zvířata. Hlavně nepřiznat, že majitel zapomněl zavřít ohradu, klec, když to můžeme svést na aktivisty. Narážím na ten případ uprchlé pumy, kdy ji "zlý soused" uvolnil západku.

Proč by se člověk, který má strach z dravé zvěře, někam vloupal a riskoval?

0 1
možnosti
SK

Co vy o tom víte? Ze zkušenosti z okolí vím, že na tom se podílí nejen laxnost faremních zaměstnanců, ale i zelenost okolí. Zelení debílkové, jež nedokáží se postarat ani sami o sebe a musejí využívat své mamánkovství i v ..........., Ve faremním chovu se neobejdeme bez řešení problémů s oplotenkami a oplocením poškozeným nechtěně nebo naopak chtěně někým z okolí.

0 0
možnosti