- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
.. je poměrně rozšířená amatérská věc. A už zde byl několikrát článek o tom, jak moc to škodí. Tak když věděli to, proč nevěděli že to dělají i džusy a potřebovali na to mikroskop?
Podobné věci bývají pravidelně v různý časopisech. Není to žádná novinka. Lepší jsou šťávy z hrušky či ananasu, ale ty zas nejsou tak chuťově výrazné takže nejsou tak v oblibě, jako tradiční pomeranč nebo jablko.
Chce to trochu rozumu a řídit se svými chutěmi a pak nám bude dobře! Nejhorší jsou trpaslíci, ale "dají se zašlápnout".
Nesmysl. Pivo má pH kolem 4, takže je opravdu solidně kyselé. Jeho pufrační vlastnosti jsou něco jiného.
nechci delat chytreho ale to ze kysele drusy mi rozpousti sklovinu vim od mala, staci kdyz je piju cely den a uz vecer citim jak je mam citlivejsi, takovahle zprava je opravdu neco prelomoveho co me dostava do zidle, prdlajz! pokrok jak noha! na idnesu snad pisi mali deti nebo sem uz asi hodne zestarl...
jidlo a piti muze uzivat jen nekdo kdo u toho trochu premysli...pokud nekdo po piti drusu nepozna ze ho boli zuby z toho tak je skoda se vysilovat s takovymi clanky
to je celkem logický následek.
fakt pripadam si jak v kocourkove..
abysme ty chudáky zuby zachránili? nebo nějakou hadičkou rovnou do žaludku, to by teď vědci měli vymyslet