Diskuze

Odbornice: Neslaďte, omezte bílou mouku. Cukry mohou za většinu nemocí

Sacharidů jíme v nejrůznější podobě moc, tvrdí Margit Slimáková. „Není třeba nic doslazovat,“ nabádá specialistka na zdravou výživu ruku v ruce s omezením sacharidů v podobě bílé mouky a všech vysoce průmyslově zpracovaných potravin. Za nejzdravější sladidlo považuje přirozeně sladké potraviny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J76a15n 63N14o45v97a13k

25. 12. 2018 16:45

Jo, a za dva roky se to otočí...jako s máslem

1 2
možnosti
Foto

Jo odbornice na cukry... Vystudovaná farmakoložka; hlavně že abslovovala ty kurzy a byla v Číně. To je skutečně odbornice na slovo vzatá.

Aby z ní nakoenc neudělali čínskou špionku mající za úkol zničit české rafinerie. ;-D

0 4
možnosti
ZM

A máte nějaký problém s tím co je v článku napsané?

4 0
možnosti
PL

To jsou kecy, že není potřeba cukru. Mozek potřebuje právě ten cukr z cukrovky, pro zdravý vývoj. Stejně tak jako bylo dokázáno, že děti vegetariánů nejsou nikdy tak chytré, jako děti co jí maso.

1 6
možnosti
PL

A samozřejmě cukru jen trošku a maso s mírou.

0 0
možnosti
IZ

Bylo by dobré vědět, že lidi chuť na sladké moc neuspokojovali protože nebylo, byli rádi když se povedlo najít občas dosyta. Takový med byl luxus pouze pro nejbohatší. Ale kdyby sladkosti měli, určitě by si je dali, proč ne. stačí selský rozum a střední cesta.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
RB

Ona ta otázka zní jinak - v zásadě lze omezit cokoli škodlivé a žít do sto deseti, ale chci žít omezeně do sto deseti nebo neomezeně do sedmdesáti. Určitě je rozumný nad jídlem přemýšlet a omezit to škodlivé, kde mi to omezení vadí minimálně - ale nepřehánět to...

1 0
možnosti
ZM

Pozastavil bych se nad tím "neomezeně do sedmdesáti" - ono to totiž v reálu může vypadat tak, že do padesátni neomezeně a od padesáti do sedmdesáti to bude poměrně omezené přežívání s velkými zdravotními problémy.

3 0
možnosti
JB

Když vidím mnohé negativní názory,ani se nedivím,že jsou Češi jedním z nejtlustších a nejrakovinějších národů světa.

10 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
DF

Cukr je nejnovější dietní šílenství. I když má pravděpodobně větší opodstatnění než tukové šílenství 90. let, tak pořád platí, že ta nejlepší strava je ta vyvážená.

6 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
Foto

Také přeju veselé vánoce ;-D

0 0
možnosti
TN

Odbornice není pro omezování, ale nejraději by všechno omezila. Myslím, že je dost rozumnějších a kvalitnějších odborníků než tato paní, jedoucí na módní vlně že (teď) může za všechno zrovna cukr (sacharidy) což je samozřejmě nesmysl.

3 4
možnosti
JN

Tak sacharidy jako celek určitě ne, ale rafinovaný cukr jistě ano.

1 1
možnosti
OF

Offtopic jako, článek jsem raději nečetl, ale úvodní fotka je skvělá, i ty vložené jsou kvalitně OK. Na iDnes dobrý R^

0 0
možnosti