Diskuze

Prostějov roky nezákonně vybíral poplatek za žádosti, peníze vracet nehodlá

Prostějovská radnice dlouhé roky vybírala poplatek tisíc korun za žádosti o pronájem městského bytu v rozporu s Listinou základních práv a svobod. K takovému závěru došlo ministerstvo vnitra. Město teď poplatek zrušilo, vybrané peníze ale samo vracet nehodlá. Lidem vzkázalo, že platili dobrovolně, a tudíž si peníze musí vymoci u soudu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Kdo zada o obecni byt? Vetsinou lide, co si nemohou koupit vlastni. Tj. i ti, co pocitaji kazdou korunu. Ta tisicovka tedy byla dobrovolne povinna a pred jejim vydanim i nekolikrat otocena. Pak prohlaseni pi Raskove, ze navraceni je mozne jedine soudni cestou je absolutni aroganci moci a pohrdanim temito lidmi. Pocita s tim, ze poplatky u soudu tyto lidi s urcitosti odradi.

4 0
možnosti
RD

Dnes převládá arogance moci na všech pozicích. Nejinak je tomu v případě bytových družstev, která si vymýšlejí poplatky za převod bytu do osobního vlastnictví ve výši okolo 40 tisíc i přesto, že podléhá zákonu o bezúplatném převodu. Bránit se? Ani, je možno, u soudu. :)

0 0
možnosti
PH

P79e64t51r 34H77o39r41á20k

26. 9. 2019 9:20

Prostějov by se měl hlavně pohnout a začít opravovat městské byty v tzv. Parlamentu na šárce. To je ostuda.

0 0
možnosti
PS

Neoprávněné obohacení.

2 0
možnosti
PC

Proč ministerstvo zároveň správnímu orgánu (městu) neprikazalo vybrané prostředky vrátit? Krádež za bílého dne a ještě podporována. Lidi, kdy v tomto státě začnete přemýšlet férově a slušně? Dělal jsem něco nezákonně, přišli mi na to, tak to dám do pořádku a vrátím, ne? Jak se můžou kouknout svým dětem do očí? Nebo se koukají s klidem a učí je to stejné? Pak se ale nedivme, až se mladí ke starejm zachovají stejně - využít a zahodit. Prostě prostějovská sprosťárna.

13 0
možnosti
IK

Občané platili dobrovolně?!

To je jako by u soudu lupič prohlásí, že tu peněženku mu oběť vydala dobrovolně.

12 0
možnosti
VP

No pokud tu oběť slušně poprosil s pistolí v ruce, tak je všechno v pořádku, ne?

2 0
možnosti
JC

Mi z toho vyplyva, ze od ted je v Prostejove vsechno zadarmo. Nebudu platit prece dobrovolne!

7 0
možnosti
DZ

A tohle jste si jako v Prostejove zvolili??? To oduvodneni te pani posrztasky primatora je komicke. Zaplatit neco dobrovolne na zaklade pravidel znamena, ze museli poplatek platit.

18 0
možnosti
DZ
Foto

Prý dobrovolně . . . To už vypovídá o stavu na radnici dostatečně. Aha - to je v Prostějově. Tak to už se nedivím, tam je možné úplně všechno . . . ;-D;-(

28 0
možnosti

J35a66k59u71b 26Č68u49b63a

26. 9. 2019 7:06

Znáte Prostějov lépe než ostatní?

0 3
možnosti
JP

J67i35ř28í 89P96a26u36l

26. 9. 2019 5:18

V Prostejove maji Jakuba Cecha. To je tema a prilezitost pro neho jako stvorene.

10 0
možnosti