Diskuze

Stavba D55 může skončit u Kokor, sousední vesnice dál tlačí na změnu trasy

Poté, co úsek dálnice D55 z Kokor do Přerova přišel kvůli soudnímu verdiktu o územní rozhodnutí, doufá sousední Rokytnice, že konečně dosáhne požadované změny trasy. Chce, aby vedla dál od vesnice. Ředitelství silnic a dálnic o tom však nechce slyšet.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to pořád jedno a to samé.U nás je to zase D 35.Jeden papír se neposlal jedné firmě co chtěla toto stavět a STOP.Tak budeme mít dálnici od Časů do Ostrova po které nikdo nebude jezdit a z Opatovic do Časů bude chybět.Prostě na ŘSD mají bordel.Vyházet je všechny.

3 0
možnosti

až pojede starosta Rokytnice žádat na kraj o peníze, tak doufám bude vypoklonkován. Žijeme v zastavěném území, co jednomu vyhovuje, nevyhovuje 10 dalším (u liniových staveb platí dvojnásob).

1 2
možnosti

Takze klasika, proběhla EIA -> bez pripominek, proběhlo územní řízení, vcetne ústních jednani -> bez pripominek, průzkumy, dokumentace ke stavebku -> ticho po pěšině, vse je připraveno, začneme vykupovat pozemky, uaaaaa, poplach, žaloba....

11 0
možnosti
Foto

Redakce má bohužel nějakou smlouvu s Freytagem, takže když chce být čtenář v obraze a vidět mapu se zakreslenou plánovanou trasou, musí hledat na Seznamu nebo Googlu.

Rokytnickým se nedivím, že nechtějí přijít o přístup k jedinému lesíku široko daleko, z článku se ale nedá posoudit, jestli si to ŘSD nakreslilo bez nějakých debat s místními, nebo na to reprezentace obce kašlala a probudila se, když už se má skoro začít stavět.

11 0
možnosti

to máte právě v článku napsané

0 0
možnosti