Diskuze

Vlivný exradní, který loni dočasně zmizel, začal radit s velkou zakázkou

Bývalý olomoucký radní, šéf technických služeb a vlivný politický hráč Miroslav Petřík, který loni na několik týdnů náhle zmizel a opustil všechny posty, se poprvé od „útěku“ objevuje ve veřejném životě. Radí řediteli Vlastivědného muzea se zakázkou za desítky milionů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Možná že šlo o vyhoření a nechtěl to řešit přes psychyatrii. Docela bych tomu věřila protože mu vůbec nevadilo že přišel o dost důležité pracovní místo. Kdo zažil vyhoření tak ví o čem mluvím.

1 0
možnosti
JB

J28a76n 66B42o90h49a85t29ý

7. 4. 2019 8:46

Nejvíc mě pobavila ta fráze ředitele muzea "vyhráli jsme dotaci" : ). Na tom je vidět, jak to ti lidé vnímají. Pošlu projekt, třeba nějaký nesmysl, co nikdo nepotřebuje, a možná vyhraju balík peněz. EU jako loterie s penězi daňových poplatníků : ). Vlastivědné muzeum zeje prázdnotou, protože na ty 30 let staré zaprášené expozice nikdo nechodí, tak to digitalizujem. To pomůže : ) ).

3 0
možnosti
KV

Celá jeho cestovní anabáze se nějak smrskla na "zdravotní stav", jak je z zdejší zemi moderní, stav který mu asi nebrání ve výkonu rádcovství , které také nebude nic lehkého ve spleti Zákonů,Vyhlášek a nařízení k digitalizaci a ochraně depozitářů a kulturních památek.Ke všemu jistě má úplné vzdělání v oboru historie a archeologie, k tomu nádstavbu v oblasti IT technologií. Či jde toto místo jako malá odměna MK za předešlé "služby" ?

1 0
možnosti
RV

Už se přisál na dotaci

2 0
možnosti
Foto

Nechápu jak dokáže hloupí úředník ještě radit k věci i které odborně nic neví.

3 1
možnosti
PD

Osočovat někoho z hlouposti a napsat "hloupí úředník" je hloupé, ale legrační.

4 2
možnosti