Diskuze

Děti Země znovu neuspěly, zamítnutí žaloby na dostavbu D1 u Přerova platí

Hnutí Děti Země neuspělo s kasační stížností na povolení výjimky z takzvané druhové ochrany pro stavbu posledního úseku dálnice D1 z Přerova do Říkovic. Poté, co olomoucký krajský soud zamítl žalobu ekologů na ministerstvo životního prostředí, které výjimku posvětilo, se ochránci přírody obrátili i na Nejvyšší správní soud.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P28e51t57r 13H92o92r25á74k

28. 5. 2018 20:09

Je třeba si nalít čistého vína. Díky otevření územního řízení je stavba v nedohlednu. Když DZ využijí všech obstrukcí a vše půjde jak po drátkách a nic se nepokazí, tak změna územního rozhodnutí bude pravomocná někdy na začátku příštího roku. Pak stavební řízení. Takže tu máme tak podzim příštího roku. Tedy stavba by se možná mohla rozjet až tak někdy na jaře 2020. A pokud se něco zasekne, tak třeba i 2022.

0 0
možnosti
ZJ

No sláva, aspoň někdy rozum vítězí... ať ekoteroristi jdou klidně do Brusele, hlavně že se ta potřebná dálnice dostaví.

3 0
možnosti
MS

Děti země poslat do země... 2 metry hluboko. Třeba z nich konečně něco vyroste - pampeliška, bodlák, nebo tráva.

1 0
možnosti
VB

Teď půjdou ekoteroristi do Brusele, a potom za ředitelem zeměkoule, ale ostuda je, že na tyto vyděračské spolky jdou oklikou státní peníze.Ale na druhou stranu, tito vyděrači se chytli dost dobrého byznysu, nemusí makat rukama a očividně to sype, když vidím ty obstrukce co umí, že jim jde skutečně o přírodu si myslím jim nevěří ani mladší žák ze skautu.:-)

9 0
možnosti
Foto

Děti země soudy nezajímají, Patrik si najde způsob jak zase zaškodit. Dobře se tím živí a na ostatní nehledí. No a když náhodou nevyjde tato stavba tak začne škodit na jiné.Rv

7 0
možnosti
TN

Konečně R^. Děti země jsou arogantní a vyděračská banda lidí, co nejsou schopní mít normální práci a proto pouze napadají jednotlivá rozhodnutí, často bez nějakého kontextu. Když se člověk podívá kolik prodlev kvůli nim vzniklo, nechal bych je to všechno zaplatit ;-€, nesmyslní ekoteroristi!

10 0
možnosti
JK

Pokud existovaly k přírodě šetrnější varianty, pak tam tentokrát kontext byl.

0 0
možnosti
Foto

Nemůže se to nejdřív postavit a pak až to zbytečné kolečko soudů, napadání, odvolávání apod.?

1 0
možnosti
HR

Tak ono by v ramci pripravnych praci stacilo udelat velkou jamu, nahazet tam predsedu Deti Zeme i se zbytkem a zalit betonem. Jsem si jity, ze to by vsechny tahanice vyresilo :D

6 0
možnosti
MV

M62i38l14a97n 21V57i84k

22. 5. 2018 19:06

A kdo zaplatí vícenáklady? Děti Země??

10 0
možnosti
HR