Diskuze

VIDEO: Muž praštil štěnětem o zem, natočila ho policejní kamera

Kamera městské policie v Turnově zachytila muže, který se na parkovišti chtěl zbavit štěněte. Mrštil s ním o zem a zabavil ho salámem, aby mohl v klidu odjet. Muži nyní hrozí pokuta až sto tisíc korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Člověk, to zní hrdě;-(.

0 0
možnosti
RP

Neumí česky. PRAŠTIT O ZEM znamená něco úplně jiného... to by ten pes nemusel přežít... takže jsem musel strávit zbytečný čas, abych to stupidní video viděl, prostě vyhodil psa ven, ano, je to surové.

Čeština je mrtvý jazyk... i tak věhlasné médium zaměstnává pracující děti, které asi ještě vůbec neumí česky.

1 0
možnosti

Tak teď bude mít lepšího páníčka. A toho dementa přivázat za koule za kouli od auta a párkrát ho po té silnici protáhnout...

2 0
možnosti
TK

Takovej dotaz bych mě, jestli s tím máte někdo taky zkušenostil. Jeden známej má problém s opuštěnýma kočkama, který zbyly po sousedce odvezený do LDN. Kočky se začaly množit, začínaj ničit majetek znečišťováním, dětský pískoviště plný h..., žerou zbytky u slepic, úřady a policajti ho po dlouhým vyjednávání a žádostech vo vodchyt nakonec poslali do ... , že to prej je volně žijící zvíře atd. a že to chytat nebudou. Von už je z toho zoufalej, ale nemá srdce je zabíjet, protože furt je to jen tupý zvíře, co se snaží přežít. Dostal nápad je pochytat a vypustit ve městě, ve kterým ho radnice poslala... Tam maj kontejnery plný žrádla, tak se budou mít dobře. Hrozí mu něco za to převezení a vypuštění cizího, škodnýho toulavýho zvířete? Útulky vo ně nemaj zájem, a prej ať je nechá za svý peníze vykastrovat a vrátí si je na zahradu. 9 cizích koček nechat kastrovat? A kdo to jako má platit? To by asi udělal jen blbec.

4 0
možnosti
JM

Naprostá devalvace slova brutální, toto jsem tam opravdu neviděl.

1 1
možnosti
PP

Darovaci smlouvu podrpsanou krvi.

0 0
možnosti
JK

J24i81ř87í 55K82n27o49l94l

3. 3. 2021 18:45

Já bych ho namístě zastřelil!Nemyslím štěně!

0 1
možnosti
Foto

To bude strasne hov ado i ve spouste jinych zivotnich situacich.

100,000 a podminka by bodla.

6 0
možnosti
PP

Prastit s nim o zem a nechat ho venku. Tedy zabavit bydleni. Oko za oko, zub za zub. Jednoduchy, rychly, efektivni.

1 0
možnosti
JK

Tento duševní mrzák byl ještě "milosrdný" nebo jen líný? T ještě horší přivážou psa v lese se zadrátovanou tlamou, aby nemohl štěkat a pod.

2 0
možnosti
PV

Však vono se to každému jak se chová ke zvířatům jednoho dne vrátí.

0 0
možnosti