Diskuze

Nad Turnovem vztyčí obří vodojem, tvarem připomíná fotbalový pohár

Novou dominantu a technickou atrakci získá příští rok Turnov. V přilehlé obci Ohrazenice začala stavba bezmála třicetimetrového futuristického vodojemu, který se má stát průmyslovým monumentem celého Turnovska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Voda s vodnim kamenem v Turnove je priserna, snad se to zlepsi... A jak ta stavba bude vlastne vysoka?

0 0
možnosti

V článku se píše "bezmála třicet metrů" ;-)

2 0
možnosti

Velmi dobréR^

Elegantní a multifunční.

8 0
možnosti

Nevím, jestli jste četl ten článek, nějak tu multifunkci nevidím. Jestli myslíte vstup na ochoz při "dnu otevřených dveří" (1-2 za rok) tak mi to jako multifunkce nepřipadá. :-)

4 2
možnosti

Řekl bych, že je to klasický vodojem, kterých jsou u nás desítky, jen zabalený do jiného kabátu. Položka 69 mil. je trochu přehnaná, na vodojem. Ta rozhledna je je jenom zástěrka na dotace, lidé tam stejně nebudou smět chodit, jen jak se píše "občas". Rv

6 3
možnosti

Nebo si někdo řekl, že když už se bude stavět velice funkční a důležitá stavba, která ale trčí do výšky, je vidět z širokého okolí a obvykle navíc nevypadá nic moc, tak se postaví jinak než obvykle, takže bude stále plnit svůj účel a přitom nebude hyzdit okolí. A občasná rozhledna jako bonus...

1 0
možnosti

V16í87t 72H78o97l86l53e91r

3. 4. 2018 8:45

Turnov je spojen spíš s polodrahokamy . tak vodojem mohl vypadat jak achát v prstenu a dělat reklamu

0 0
možnosti

To by bylo zbytečně drahé. Když se na návrh podíváte pořádně, uvidíte, že je to opravdu jen ten klasický český vodojem, obestavěný prohnutými sloupy, schodištěm okolo "nohy", ochozem pod nádrží a prosklenou místností dole. Pravděpodobně stavba nevyjde natolik jako zcela nový typ vodojemu a přitom to nevypadá tak strašně.

0 0
možnosti

Zajímavá stavba. Když už něco musí takhle trčet nad krajinu, tak ať to taky nějak vypadá.

14 0
možnosti