ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Petr Lundák, MF DNES

Cyklista narazil v lese na Českolipsku do harvestoru, na místě byl mrtvý

  • 418
V pondělí v podvečer zemřel při nehodě osmapadesátiletý cyklista na Českolipsku. Podlehl zraněním, která utrpěl při čelním střetu s lesním strojem harvestor v levotočivé zatáčce v Ralsku.

Tragická nehoda se stala v pondělí kolem půl páté večer na místní komunikaci v lese mezi Ploužnicí a Kuřivody. 

„Bohužel lékař na místě konstatoval smrt, protože zranění cyklisty nebylo slučitelné se životem,“ řekl iDNES.cz mluvčí záchranné služby Michal Georgiev.

Mluvčí policie Ivana Baláková doplnila, že všechny okolnosti této tragické nehody vyšetřuje služba kriminální policie a vyšetřování.

V září je to třetí smrtelná nehoda v Libereckém kraji. Sedmasedmdesátiletý motocyklista zahynul 9. září po srážce s nákladním automobilem v České Lípě. Předjížděl ho, když odbočovalo. Po střetu s nákladním vozem zemřel i zhruba pětadvacetiletý řidič osobního vozu minulý týden v pátek. Tragická nehoda se stala u obce Horka u Staré Paky na Semilsku. Od začátku roku při dopravních nehodách zemřelo v Libereckém kraji 13 lidí.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,