- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pan Koláček a paní Koláčková určitě nakupují kvalitní suroviny!
Tahle značka mne například vůbec nezajímají..... Nic totiž neznamená..
tak naprostou většinu zákazníků nezajímá nic kromě ceny
Chápu. Takže tato značka zaručuje, že jde o výrobek převážně z českých surovin. Může to být sice nekvalitní, ale je to regionální.
Koláč z Janova, který je slazený datlemi, přišel o prestižní značku regionální potravina Libereckého kraje, protože české suroviny nahrazoval cizími. Tak to je jasný... datlí se u nás letos na Liberecku urodilo málo.
Myslíte, že tam těch datlí je tam více než 30%? ....... jinak zkuste nejdříve číst co znamená "regionální potravina" než začnete psát ty bláboly.
Takže státní ouřada vymýšlí nějaké propagační nálepky a pak kontroluje jejich používání. Se pak někdo diví, proč těch ouřadů máme tolik.
No a? Pokud někdo neoprávněně uvádí chybné složení nebo zemi původu, tak se jedná o podvod .... i když to tak zatím dost lidí nevidí.
Jak se neco jmenuje cooc food, uz je to podezrele.
Vy snad neumíte synerecky, pardon liberecky?
V Janově se mají, když jim tam rostou datle a můžou je dávat do regionální potraviny .
Tak asi je jich v tom koláči méně než 30%?
Tam ať mi někdo vysvětlí, kde v Hořicích a okolí roste palma olejná? Trubičkám, měl být tento certifikát odebrán hned, jak do nich začali cpát palmový olej.
Bohemia Chips jsou taky z českých brambor jen dokud brambory jsou, zbytek roku je to Maďarsko, Slovensko,... Nikdo se nad tím nepozastavuje.
Nejlepší je, když se člověk na sáčku dočetl "Chutná hezky česky... Vyrobeno v Polsku".
Na to se nedá říct nic jiného než dobře jim tak, při honbě za mamonem jim neni cizí ani porušení vlastních tradic...