Diskuze

Ordinujte u nás, láká Česká Lípa lékaře. Nabízí až půl milionu korun

Až půl milionu může získat doktor, který si v České Lípě otevře svoji ordinaci nebo převezme ordinaci po lékaři odcházejícím do důchodu. Radnice nabízí peníze v rámci dotací vypsaných zastupitelstvem, letos chce mezi lidi rozdělit bezmála 30 milionů korun. Na lékaře připadají tři miliony korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono to vypadá jako blbost, ale minulý rok jsme byly na dovolené ve Splavech. No a potřebovali jsme toho pediatra. A pokud zjistíte, že v rekreační oblasti pediatr není......

0 0
možnosti

jen tak dal, konecne se i do zdravotnictvi zacinaji alespon castecne prosazovat trzni principy ... rmesto ci region, ktere nabidnou malo, holt budou mit take malo lekaru, a obcane ve volbach si budou muset vybrat, jestli chteji zastupitele, kteri nabidnou lekarum dostatecne lukrativni podminky, nebo jestli ty penize chteji rozfrcat za nejake ty roztomile neziskovky, zaclenovani nezaclenitelnych, nebo stavbu cyklostezky.

nevidim jedny duvod, proc by zrovna lekari meli byt nejakou vyjikou, a nemelo byjim jit o prachy uplne stejne, jako komukoliv jinemu.

2 0
možnosti

přesně. když nebude nekde dost půl milionu, bude město muset dát třeba milion.. nebo i víc. než se protne poptávka s nabídkou...

0 0
možnosti