Diskuze

Pod textem o letu ptáků se skrýval skvost: portrét Leonarda da Vinciho

V Itálii objevili zcela novou kresbu, která by mohla být autoportrétem renesančního génia Leonarda da Vinciho v mladších letech. Její snímky o víkendu přinesly světové agentury.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MysteryTrain

2. 3. 2009 19:02
Falsum

Nemohu si pomoci ale od prvního pohledu je to naprosto jasné falsum. A pokud by mohlo jít o dílo mistra...tak to mohl namalovat jedině jako malé dítě. Nějak se mi to celé nezdá.

0 0
možnosti
A

auvergnat

2. 3. 2009 23:06
Re: Falsum

ja vam nevim, ty Talosi. Celej ten porad na RAI jsem videl a prijde mi to pravdepodobne jak Erich Daniken. Z toho portretu je tam videt kousek, dve tretiny jsou domalovany na kompu. A hlavne- i kdyby to jeho autoportret byl, porad mi nejak unika, v cem spociva ta senzace. Byl to jeho zapisnik a oni tam najdou nakej ksich. Dva mesice to zkoumaj (za statni prachy BTW) a pak reknou, ze to je Leonardo. Klobouk dolu. Do Fiatu k pasu by celej Angela potreboval.

0 0
možnosti
LS

salinka

2. 3. 2009 10:18
objev

Mě spíš zaráží, že to někoho nenapadlo dřív. Vždy´t je z původní stránky evidentní, že skrývá nějakou tvář. Pokud jde o originální rukopis mistra, měl to být hlavní bod zkoumání. Ale pokud to někomu doma leží zavřené v sejfu, tak se to těžko někdo dozví, že.

0 0
možnosti
BB

Psychoclown

2. 3. 2009 10:51
Re: objev

Nebyl čas.

0 0
možnosti