Diskuze

Do rokenrolové síně slávy byla uvedena Whitney Houston nebo Depeche Mode

Zpěvačka Whitney Houston, raper Notorious B.I.G. či frontman glamrockových průkupníků T. Rex Marc Bolan byli v posmrtně uvedeni do rokenrolové síně slávy. Spolu s kapelami Nine Inch Nails, Depeche Mode či Doobie Brothers,
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R'nR síň se mění na Pop'n'S..t.

0 0
možnosti
Foto

Autor tohoto textu zřejmě nemá v oblibě DM. Tak je raději zařadil s velmi plytkým textem až na konec článku. To, že existují zcela zlomové desky jako Violator, SOFAD, Delta Machine, to už raději nezmínil. To, že DM ovlivňují mnoho umělců, kteří to veřejně přiznávají, to taky nikdo nezmínil. Konečně se DM právem dočkali, ale trvalo to.:-)

8 3
možnosti
JK

J15i73ř56í 78K41ř75í30ž

8. 11. 2020 12:57

Není ten nadpis nějaký divný?

0 0
možnosti
Foto

Gramaticky je správně. Bez čárky je nebo spojkou slučovací (lze ji v takovém významu nahradit spojkou a).

0 0
možnosti
VM

DM byla je a bude vynikajici kapela, pro mne naprosta srdcovka, byl jsem na vsech koncertech vyjma 88 kdy mne bylo 13 let. Jsou skveli, Gahan s nenapodobitelnym hlubokym a presto vysokym hlasem, Gorac umi hrat na Vse co mu prijde do ruky. Temne a naproti tomu vesele texty odrazejici vzdy aktualni temata. Za mne jedna z nejlepsich kapel historie a neni nahoda ze stale aktivni a obrovsky popularni. Ti kdo pisou ze DM nejsou rock jsou fakt znalci , staci zkusit zivy koncert vy odbornici. Ja uz se na dalsi fakt tesim.

12 4
možnosti
JK

Pokud někdo poslouchá jen kytarovky, tak ho nepřesvědčíte.

0 0
možnosti
MV

"byla uvedena Whitney Houston nebo Depeche Mode"

Podle výrokové logiky je výrok pravdivý i tehdy, pokud jsou splněny obě podmínky současně. Ale stejně se mi nadpis nelíbí.

0 1
možnosti
Foto

Pro vsechny, kteri se tady pozastavuji na oznaceni Rock ́n ́roll a hudbou, kterou produkovali zminovani umelci - v anglictine RnR neznamena TO SAME, co u nas. Tam je to chapano spis jako neco ve smyslu "popularni hudba". Minimalne v kontextu tehle instituce jmenem "Sin slavy"

1 0
možnosti
MK

Ano, skvělá zpěvačka a rapper, ale proč jsou sakra uvedeni do rock n' rollové síně slávy? Zatímco třeba Iron Maiden nebo Judas Priest tam nejsou. Samozřejmě, jsou to metalové kapely, ale k rockovému žánru mají podstatně blíž než ti dva letos ocenění.

7 0
možnosti
DM

D89a13v74i76d 14M13a27c63k57ů

8. 11. 2020 11:44

Ve vší úctě k úspěchu a kvalitě oceněných nechápu zařazení do síně slávy zcela jiného žánru, než je ten, ve kterém se po celém světě prosadili... :-(

1 0
možnosti
Foto

L76u19b40o20š 95H46a41n27u89s

8. 11. 2020 11:42

Whitney Houston a Depešáci ?? No tvl...8-o To už tam může bejt fakt každej. Šaškárna jak má vypadat.

2 11
možnosti
JK
MN

co mají tihle interpreti společného s RnR?

4 0
možnosti
Foto

Asi mnoho. Je tam i ABBA atd..

0 0
možnosti