Diskuze

Totální ztráta kontroly. Jak vznikla nejlepší rock and rollová fotka všech dob

Jedno z nejlepších rockových (dvoj)alb všech dob London Calling od punkerů The Clash se pyšní obalem s opravdu ikonickou fotografií, zachycující esenci rock and rollu. Vztek, vzpouru, nebezpečí. Její autorka, britská fotografka Pennie Smith, přesto tento snímek nemá ráda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Mozna neni London Calling nejlepsim albem vsech dob, ale urcite je nejzabavnejsim. Koncentrace genialnich hudebnich napadu na minutu hudby je az marnotratna. Titulni foto je jeden z nejlepsich obalu desek ever.

2 0
možnosti

I ve sportu, třeba v tenise občas tenista práskne s raketou o zem když to nejde podle představ. Těším se až jednou budou vyžraní Korejci v esportu házet o zem s notebookama MSI

0 0
možnosti
Foto

Nechtěl bych vám do toho kect, ale kapela, která zpívala No Beatles Elvis or the Rolling stones asi těžko dělala svým albem poctu albu Elvise Presleyho. Možná se jednalo o narážku na provokativnost alba, ale určitě ne o poctu.

1 0
možnosti
Foto

Ze songů bych zmínil Rudie can ́t fail, Spanish bombs, Lost in the supermarket a Death or glory, které jsou řekl bych mnohem lepší, než komeční Train in vain a titulní London calling.

1 0
možnosti
LN

Já si snad to album seženu...

2 0
možnosti
VK

Sežeňte, ta deska je vynikající.

1 0
možnosti
RR

Jo, to album je boží. Pokud bych měl vybrat tři best z něj sáhl bych po úvodní London Calling, The Guns of Brixton a zakončil bych to vzpomínanou Train in Vain.

4 0
možnosti
LS

Tak tohle mě zaujalo. The Clash miluju. Díky za článek

0 0
možnosti