Jamiroquai - Jay Kay

Jamiroquai - Jay Kay - Jay Kay, lídr kapely Jamiroquai | foto: Sony BMG

Poslechněte si nový hit Jamiroquai

Na taneční scénu se vrací Jay Kay a jeho projekt Jamiroquai. Předzvěstí nového alba Dynamite, které vyjde 20. června, se stal pilotní singl Feels Just Like It Should. V české premiéře vám jej exkluzivně nabízí server iDNES a Expresradio.

Ukázku z nové písně Jamiroquai najdete ZDE

Feels Just Like It Should mělo premiéru v českém éteru dnes v poledne. Pražské Expresradio, které lze naladit na frekvenci 90,3 FM či na internetové adrese www.abradio.cz, celou píseň ještě dnes zopakuje v 15 a 18 hodin.

Pilotní singl “Feels Just Like It Should”, autora Jaysona Kaye, vychází komerčně 6. června a představuje kapelu z té “tvrdší” stránky,

Základem nového singlu Jamiroquai je funkující melodická linka a Jay Kayovy vokály upravené vokodérem do formy basové linky.

Novinkovou desku Dynamite Jamiroquai, kteří naposledy vadli před čtyřmi lety album Funk Odyssey, připravovali společně s producentem Mike Spencerem.

Kromě pilotního singlu se na novém albu mají dále objevit i typicky hymnické skladby s disco soundem (třeba Give Hate A Chance”), funkující rocku (Black Devil Car) či uvolněné letní rytmy (Seven Days In Sunny June).


Témata: Chance