Diskuze

Po letech jsou tu znovu: Kelly Family

Ano, je to tak. Přízrak irské rodinné kapely, která pobláznila děti v devadesátých letech, znovu povstal. Nové album La Patata je o něco kultivovanější než předchozí dílka. Ostatně 17. května 2002 budou Kellyovi v České republice v živém provedení - rodinná kapela vystoupí na pražské Brumlovce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lucka

4. 6. 2002 18:39
GENIÁLNÍ ALBUM
LA PATATA JE TO NEJLEPŠÍ ALBUMMULUJU KELLYS, MILUJU JEJICH ÚŽASNÝ KONCERTY!!!
0 0
možnosti

Barbora

22. 5. 2002 21:17
Bomba!
Nove CD je naprosto skvele a koncert v Praze???Byla jsem uz na hodne koncertech,ale tohle...nemam slov!!!Poprve jsem citila,ze to byli fakt oni a ze do toho davali naprosto vsechno!!!Nikdy jsem je nevidela tak prirozene a uvolnene!Je videt,ze vztahy mezi nima jsou ted mnohem lepsi,ze i oni uz si taky ujasnili co chteji!Uz to nejsou ty deti pod vedenim tatinka,kteri zpivaji,protoze je to proste rodinna tradice!NE,uz jsou sami sebou a zpivaji jen za sebe!A je to citit!:-)
0 0
možnosti

Lucinka

19. 5. 2002 11:08
ano!!!
ano, taky si myslím, že nové album je naprosto dokonalé a ten, kdo chce mít nějaké řeči, by si ho měl nejdřív poslechnout, než začne kritizovat a měli bychom se všichni zbavit předsudků...mimochodem, koncert byl úžasný!
0 0
možnosti

Eva Nováková

3. 5. 2002 15:54
Skvělá brambora
album La Patata je opravdu skvělé, textově i hudebně. Jsem ráda, že se Kellyovi vracejí, zcela noví. Jenže u lidí platí stále ta stejná představa o Kellys, nadávají jim do otrhanců a špinavců...Ale Kellys jsou jiní, dospělejší, vyzrálejší. I anti-Kelly - fans se album velice líbilo, někteří pojedou i na koncert!!!Také v Německu jsem četla kladné kritiky na toto album. Uvidíme, jestli se lidé dokáží zbavit předsudků a objektivně zhodnotit jejich nové album. Ještě taková poznámka: na albu je 15 písní, je zde totiz bonus v podobě písně Audrey o dívce, která si vzala život.
0 0
možnosti